eS' Posted January 9 Share Posted January 9 Twój nick podczas gry: Faloo Godzina, data zdarzenia: 13.00 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:213511597 Uzasadnienie: Nie wiem na jakiej podstawie dosałem bana, ale ewidentnie koleżanka Frytka nie ma zielonego pojecia o tym. W załączniku SS https://megawrzuta.pl/download/0c09de92ae5f22225fd5837cd59499c8.html HalfLife04.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
RYBSON Posted January 9 Share Posted January 9 @Justyna zapraszam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justyna ODD2 Posted January 9 Share Posted January 9 (edited) Mam jeszcze demo https://files.fm/u/5gq9r3dtu rozpisac? ale troszke pozniej Edited January 9 by Justyna Link to comment Share on other sites More sharing options...
eS' Posted January 9 Author Share Posted January 9 poprosze Link to comment Share on other sites More sharing options...
eS' Posted January 9 Author Share Posted January 9 11 minut temu, eS' napisał: poprosze Kolego, odpowiedziałem na pytanie koleżanki. Więc to ostrzeżenie jest nie na miejscu Szef Ed 1 RYBSON Super Admin Post pod postem. Następnym razem używaj opcji edytuj. Ostrzeżenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
kameleonn Posted January 9 Share Posted January 9 justyna rozpisz demko jak mozesz Squb 1.6 GO:MOD and FRESHASFUCK 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RYBSON Posted January 9 Share Posted January 9 @kameleonn sprawdź ssy i decyduj. Demko niestety nie jest dostępne a ban był dany i tak jako SS eS' and FPS_761 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted January 9 Share Posted January 9 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...