Chuligan KSG Napisano 3 Października 2015 #336403 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Wzór skargi (data i godzina):ok 12 Nick admina/gracza, który zawinił:Podziemny Ruch Oporu Dowody: Świadkowie: Uzasadnienie: wgrane sa nowe mapki a ten admin caly czas jakies vote robi bo mu nie pasuja mapy po co wgrywac mapy skoro pozniej admin robi i tak vote czy zmieniamy albo zmienia sam ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 3 Października 2015 #336472 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Posiadasz jakiś dowód, bądź osoby które to potwierdzą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaziziomeK <33 Napisano 3 Października 2015 #336491 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Tak, kolega posiada świadków... Jak mu się mapa nie podoba to nie robi vote pierw czy chcemy zmiane mapy tylko od razu bierze mapki i zmienia... Nikogo się nie pyta nie nic... Aaa.. Jak i ten admin jest ponad regulaminem... Rozdaje bany za txt a sam po nich chodzi nawet za mapki wchodzi by dostać się do paczek (z /ks), więc ja nwm kto dał mu admina... Jeszcze pisze mu się na u@ to typ nawet tego nie czyta tylko gra cały czas... Dziś była mapa Kabul było dwóch aimerów i on nic nie robił dopiero po 15minutach jak go przeniosło do innego teamu i zaczeli go dedać wtedy dał bany... On albo Blejk który wszedł nwm. Tyle z mojej strony. Dzięki. Okey będę pamiętał na przyszłość z tymi ss'ami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chuligan KSG Napisano 3 Października 2015 Autor #336659 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 mysle ze sam wie co zrobil wiec sie przyzna a jak nie to widac po hltv po demkach ile trwaja nowe mapki 5 min max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podziemny Ruch Oporu Napisano 4 Października 2015 #336754 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Jak robię vote to pierw pytam się czy server chce aby mapa została zmieniona jeszcze nigdy sam nie zmieniłem mapy bo mi się nie podoba nie moja wina jak po nuke przydzielana jest mapa której nikt nie chce grac i piszą na u@ żeby zmienić. Więc nwm w czym problem to server decyduje czy zmieniamy czy nie rządzi większość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podziemny Ruch Oporu Napisano 4 Października 2015 #336758 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Co w sprawie tego txt to trzeba znać regulamin bo na de_eldorado nad saloonem nie ma txt. Jedyne miejsce gdzie jest txt to wieża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 4 Października 2015 #336761 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Witam sprawa została wyjaśniona z adminem na steam. Spotkałem się nie raz z tym ze serwer płaczę bo chcę zmianę bo dana mapa np była 3 mapy do tyłu itd. Admin sam mapy nie zmienia, na początek daje vote, oczywiście vote przejdzie więc mapa zostaje zmieniona. Kolejne skargi proszę pisać jak będziecie meli jakiś dowód ponieważ wasze słowa przeciwko jego słów to nic nie zmieni. Co do txt na eldorado to tylko i wyłącznie wieża. dach salony itd to nie są txt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 4 Października 2015 #336763 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379827 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi