Ganja Mafia1992 Napisano 3 Października 2015 #336394 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Witajcie. Zapraszam was na po raz kolejny wywiad z Wandi . Na pewno zadacie pytanie dlaczego ,,po raz kolejny". Wywiad z Wandi przeprowadzam dlatego, że przyznał się, że tamten wywiad mu nie wyszedł. Więc zapraszam do czytania jak i również komentowana. [align=center]Witaj. Na wstępie chciałbym ci podziękować, że dałeś się namówić na wywiad. Opowiedz nam coś o sobie. Skąd jesteś, jak masz na imię oraz ile masz lat? [/align] [align=center] [/align] [align=center] Siemanko, mam na imię Wiktor urodziłem się w 1999 roku, Czyli mam 16 lat. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Opowiedz nam coś o swojej miejscowości, jakie ciekawe miejsca byś nas zabrał, jakie miejsca można pozwiedzać? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Pochodzę z Ostrowca Świętokrzyskiego, miasto liczy 72 tys. mieszkańców. Jedyne ciekawe miejsce to Miejski Stadion Klubu Świętokrzyskiego-KSZO OSTROWIEC ŚWIĘTOKRZYSKI. Obok miasta są Góry Świętokrzyskie, które są najstarszymi Górami w Polsce. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Uczysz się, pracujesz, a może studiujesz? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Uczęszczam do 1 klasy Technikum na kierunku Technik Logistyk. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Opowiesz nam jakie było twoje dzieciństwo? [/align] [align=center] [/align] [align=center] Nic nadzwyczajnego w nim nie było, nauczyłem się jazdy na rowerze, rolkach i te sprawy. [/align] [align=center]W podstawówce grałem w Reprezentacji Szkoły z którą osiągnąłem bardzo dużo jak na Szkołę Podstawową. Najważniejsze zwycięstwa to 1 miejsce na Finałach Wojewódzkich oraz 1 Miejsce na Mini Euro 2012 w Ostrowcu. Te dwa tytuły zdobyte w piłkę nożna, także było wiele wiele innych ale za dużo by wymieniać. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Opowiedz nam jakie są twoje zainteresowania ? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Lubie jeździć na rowerze oraz wychodzić ze znajomymi i wiadomo KATOWAĆ CS [/align] [align=center] [/align] [align=center]Masz jakiś talent, który mógłbyś opowiedzieć? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Tak, denerwowanie ludzi. August główny pokrzywdzony.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Osiągnąłeś coś, już w tym kierunku? [/align] [align=center] [/align] [align=center] Kilka wulgarnych wiadomości na PW jak o na SB. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jak układa Ci się w życiu codziennym? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dobrze, wracam do zdrowia powoli [/align] [align=center] [/align] [align=center]Twoim zdaniem Robert Lewandowski powinien otrzymać w tym roku Złotą Piłkę? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jeśli będzie grał na takim poziomie do końca sezonu to jak najbardziej. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Opowiedz nam, masz już jakieś plany na przyszłość? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Zdać szkołę/maturę i resztę testów, no i wpaść do ziomków z Solca. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Powiesz nam jakie jest twoje życiowe motto? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dalej do przodu. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dużo czytelników chciałoby się dowiedzieć jak wyglądasz? Masz takie zdjęcie, które chciałbyś ujawnić na forum? Podeślij swoje zdjęcie. [/align] [align=center] [/align] [align=center] I tak za dużo już wrzuciłem więc szukajcie sami [/align] [align=center] [/align] [align=center]Masz dziewczynę, a może jesteś w trakcie szukania swojej wybranki? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Nie szukam na razie. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Opowiedz nam o swoich wadach i zaletach? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Bardzo szybko się denerwuję ale można ze mną porozmawiać. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jaki jesteś na co dzień? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Mocno yebnięty [/align] [align=center] [/align] [align=center]Wolne weekendy najczęściej z kim spędzasz lub przy czym? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Z kolegami z Osiedla Pułanki. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Opowiedz nam o swojej śmiesznej historii w szkole, która ci się przytrafiła? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Trochę ich było, nie mogę sobie przypomnieć [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jakiej muzyki słuchasz na co dzień? [/align] [align=center] [/align] [align=center] https://www.youtube.com/watch?v=F-NUJAktJEs [/align] [align=center] [/align] [align=center]Gatunki filmowe, które mógłbyś oglądać non stop? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Komedia i Sensacja [/align] [align=center] [/align] [align=center]Czas przejśc do pytań związane z Cs i z MH. [/align] [align=center]Jak zaczęła się twoja przygoda z Counter Strike 1.6? [/align] [align=center] [/align] [align=center] W 2010 kolega pobrał mi 1 NS i się zaczęło [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jak trafiłeś na Multi-Head? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dzięki #RELOP 'owi [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jest jeszcze coś, co chciałbyś osiągnąć na sieci? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Czarną kreskę na sam koniec. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Skąd pomysł na taki nick: [/align] [align=center] [/align] [align=center]Kolega, który pobierał mi NS mi taki wymyslił [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jak radzisz sobie z tyloma rangami? Nie jest Ci ciężko ogarnąć ci tyle stanowisk? [/align] [align=center] [/align] [align=center] Nie dlaczego, gram w CS i siedzę, skończę grać i siedzę na tele. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Powiedz nam, co spodobało się Tobie pierwszy raz na sieci MH najbardziej? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Z samego początku to nic kompletnie nic, na początku tylko chwilami przesiadywałem bo szukałem fajnych sieci ale po miesiącu osiadłem na :mg: [/align] [align=center] [/align] [align=center]Masz taką zaufaną osobę na sieci? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Tak (: [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dziewczyna twoich marzeń jaka musi być? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Szczera. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dlaczego zrezygnowałeś z funkcji Admina UBT ? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Nie pasowała mi współpraca z innymi UBT, oczywiście nie że wszystkimi. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jakiego serwera brakuje u nas na sieci? [/align] [align=center] [/align] [align=center]DR. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Przyszedł czas dla Ciebie, gdzie możesz podziękować i pozdrowić. [/align] [align=center] [/align] [align=center] Całe MG, Drogą Administracje i resztę user'ów. [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 3 Października 2015 #336396 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 hłee Jutro zapodam + bo już nie mogę, dzięki za czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 3 Października 2015 #336397 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Większość pytań prosi się o rozwinięcie, brawo dla @Wandiego, że odpowiadał w sposób nie konkretny. Nie wyczerpując tematu pozwalał Ci na ciągnięcie go, no ale znowu Q&A. Kilka błędów jest, ale to raczej niedopatrzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 3 Października 2015 Autor #336398 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Nie ma problemu. Tobie też dziękuję za ten czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 3 Października 2015 #336413 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Wywiad bardzo ciekawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuskieFajki90 Napisano 3 Października 2015 #336419 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Kolejny + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mysterious Napisano 3 Października 2015 #336516 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Dobree Wkońcu coś się o tym botku dowiedziałem XDD Łapaj plusa i więcej takich wywiadów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzatanPicolo Napisano 3 Października 2015 #336539 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Odpowiedzi spoko plus za chęci ( trzeba znaleźć jego zdjęcia ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xeo Napisano 4 Października 2015 #336871 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Wstępy zawsze takie same i to nudzi. Może jakaś zmiana? Dam + na zachętę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 5 Października 2015 #337108 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Drugi wywiad po prostu się "odbył". Powinno być konkretnie i ciekawie, wyszło lapidarnie i słabo. Mimo wszystko głowa do góry, brawa za działanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dembo Napisano 5 Października 2015 #337111 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Całkiem spoko wywiad, ale skąd taka pewność, że 72 tyś ludzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 5 Października 2015 #337179 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Boshe, nie macie już na prawdę z kim robic wywiady tylko z takimi botami ? -.- Tak na serio to spoko wywiadzik, ze spoko ziomkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal. Napisano 5 Października 2015 #337435 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Super wywiadzik! Oby tak dalej!! Plusik :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jellyfish. Napisano 6 Października 2015 #337869 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Szczerze to nic nowego chyba się nie dowiedziałam o Wandim wywiad mnie za bardzo nie przekonał i co ważniejsze nie wciągnął, brakuje tego czegoś ale oczywiście plus za chęci i poświęcony czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 8 Października 2015 Autor #338212 Udostępnij Napisano 8 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi