Skocz do zawartości

Podanie Lightness

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Lightness
Doświadczenie (w byciu adminem): Spore
Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7
Staż w CS-sie: kilka lat
Steam / NonSteam: Steam
Dlaczego Ty: Bo nie chce mi się już pisać na pw do @Adi, żeby wbił na serwer w celu banicji niechcianego gracza.
Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: godzine/dwie
Kontakt: Steam, Forum
Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Lightness/145.239.16.112:27015/

@SzyjKaa nie narzekam, każdy ma swoje prywatne życie i to rozumiem, po prostu często natrafiam na czitucha :P

Edytowane przez Lightness

-no mogę być na tak 

-ale ten argument dlaczego ty mnie bawi... popatrz ile czasu dziennie poświęcam serwerowi i czy ktoś oprócz ciebie narzeka na brak adminow i za to duży minus u mnie 

Edytowane przez SzyjKaa

Te Dlaczego Ty mnie rozbawił czyli rozumiem że tylko Adi tam jest nie ma nikogo innego do kogo możesz pisać, a jak widzisz cheatera możesz nagrać demko wrzucić na kanał zgłoszenia i oni zdecydują czy go zbanować czy nie, a kolejny powód na nie to twój czas na serwerze 11 godz coś tam min to jest moim zdaniem za mało żeby pójść na admina moje zdanie to min. 15/20 godz na serwerze.
Ogólna odpowiedź: Na nie masz rozpisane wyżej.

Podanie chyba tak średnio chciało Ci się pisać. Pomimo  aktywności, jakoś Twój "argument" mnie nie przekonał. Jest na serwerze opcja ZGŁOŚ, a w 99% zawsze jest któryś z super adminów np. @RYBSON. Jeśli masz mieć kolorek na nicku to jest to zbędne ;) neutral

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...