Lightness Napisano 11 Stycznia 2023 #683726 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2023 (edytowane) Nick: Lightness Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): Spore Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: kilka lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Bo nie chce mi się już pisać na pw do @Adi, żeby wbił na serwer w celu banicji niechcianego gracza. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: godzine/dwie Kontakt: Steam, Forum Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Lightness/145.239.16.112:27015/ @SzyjKaa nie narzekam, każdy ma swoje prywatne życie i to rozumiem, po prostu często natrafiam na czitucha Edytowane 11 Stycznia 2023 przez Lightness Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzyjKaa Napisano 11 Stycznia 2023 #683731 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2023 (edytowane) -no mogę być na tak -ale ten argument dlaczego ty mnie bawi... popatrz ile czasu dziennie poświęcam serwerowi i czy ktoś oprócz ciebie narzeka na brak adminow i za to duży minus u mnie Edytowane 11 Stycznia 2023 przez SzyjKaa Lightness dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fox_r2 Napisano 11 Stycznia 2023 #683737 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2023 Te Dlaczego Ty mnie rozbawił czyli rozumiem że tylko Adi tam jest nie ma nikogo innego do kogo możesz pisać, a jak widzisz cheatera możesz nagrać demko wrzucić na kanał zgłoszenia i oni zdecydują czy go zbanować czy nie, a kolejny powód na nie to twój czas na serwerze 11 godz coś tam min to jest moim zdaniem za mało żeby pójść na admina moje zdanie to min. 15/20 godz na serwerze. Ogólna odpowiedź: Na nie masz rozpisane wyżej. SzyjKaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 12 Stycznia 2023 #683872 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2023 Podanie chyba tak średnio chciało Ci się pisać. Pomimo aktywności, jakoś Twój "argument" mnie nie przekonał. Jest na serwerze opcja ZGŁOŚ, a w 99% zawsze jest któryś z super adminów np. @RYBSON. Jeśli masz mieć kolorek na nicku to jest to zbędne ;) neutral SzyjKaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 18 Stycznia 2023 #685165 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2023 GT znacznie spadło + gadaliśmy na ts i wiesz o co chodzi. Lightness dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 18 Stycznia 2023 #685166 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2023 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi