Skocz do zawartości

nie ogarniety admin

Pro0rok56

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór skargi (data i godzina):12;02 2015-10-03

Nick admina/gracza, który zawinił:Podziemny Ruch Oporu

Dowody:nie mam

Świadkowie:nie mam

Uzasadnienie: Zostalem zbanowany twierdzac zdaniem Admina ze zle postawione było sg . Była to mapa de_eldorado , grajac w ct postawilem dzialko przy plocie ktorym jest miejscem dozwolonym .  czy nie dozwolonym tylko dla admina >?????

http://speedy.sh/XdBJa/HLTV-1510031154-de-eldorado.dem

wydaje mi sie ze od tego jestes zeby demko sprawdzic gracz ma tylko dac dowod !! a jak sie nie podoba zawsze mozesz odpuscic forum i zajac sie wlasnym zyciem :)

co do demka to masz to w 15 min tego guna

skoro na srodku wolno dawac Guna to tym bardziej mozna w tym miejscu gdzie ja dalem :)

Witam w tym momencie jest mi naprawdę trudno to określić, ponieważ było już tyle tematów na temat tego miejsca ze już sam nie wiem. 

Ogólnie powinno być karalne ponieważ stawiając SG w tym miejscu blokuje dojście do każdego bs. Więcej postaram się napisać póżniej edytując post . 

Pierw muszę to uzgodnić z Mor'e7 .

czyli na srodku tez nie powinno sie klasc tak jak wszyscy klada guna bo to jest to samo miejsce  praktycznie  ??   czyli krotko rzecz biorac na eldo nie bd gdzie postawic guna :)  wyjasnijcie ten temat gdzie wolno a gdzie nie wolno na edlo klasc guna zeby na przyszlosc nie bylo skarg/uwag wobec graczy czy admina

przepraszam zapomnialem edytowac posta

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...