Pro0rok56 Napisano 3 Października 2015 #336345 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Wzór skargi (data i godzina):12;02 2015-10-03 Nick admina/gracza, który zawinił:Podziemny Ruch Oporu Dowody:nie mam Świadkowie:nie mam Uzasadnienie: Zostalem zbanowany twierdzac zdaniem Admina ze zle postawione było sg . Była to mapa de_eldorado , grajac w ct postawilem dzialko przy plocie ktorym jest miejscem dozwolonym . czy nie dozwolonym tylko dla admina >????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chuligan KSG Napisano 3 Października 2015 #336152 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 dopisuje sie do skargi tez dostalemn za to bana zawsze bylo wolno tam klasc a teraz go zabilo to zaraz dal nam bany za SG zle postawione !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 3 Października 2015 #336392 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 W amxbans widzę tylko jeden ban z dzisiaj za złe sg. Skargi bez dowodów nie są rozpatrywane. Masz 24h na dostarczenie dowodów w postaci demka, w którym postawiłeś SG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chuligan KSG Napisano 3 Października 2015 #336400 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 http://speedy.sh/XdBJa/HLTV-1510031154-de-eldorado.dem wydaje mi sie ze od tego jestes zeby demko sprawdzic gracz ma tylko dac dowod !! a jak sie nie podoba zawsze mozesz odpuscic forum i zajac sie wlasnym zyciem co do demka to masz to w 15 min tego guna skoro na srodku wolno dawac Guna to tym bardziej mozna w tym miejscu gdzie ja dalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chuligan KSG Napisano 3 Października 2015 #336420 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 kazales wrzucic demko ?? ok wrzucilem a teraz ciezko ci zobaczyc demko ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 3 Października 2015 #336471 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Witam w tym momencie jest mi naprawdę trudno to określić, ponieważ było już tyle tematów na temat tego miejsca ze już sam nie wiem. Ogólnie powinno być karalne ponieważ stawiając SG w tym miejscu blokuje dojście do każdego bs. Więcej postaram się napisać póżniej edytując post . Pierw muszę to uzgodnić z Mor'e7 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chuligan KSG Napisano 3 Października 2015 #336662 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 czyli na srodku tez nie powinno sie klasc tak jak wszyscy klada guna bo to jest to samo miejsce praktycznie ?? czyli krotko rzecz biorac na eldo nie bd gdzie postawic guna wyjasnijcie ten temat gdzie wolno a gdzie nie wolno na edlo klasc guna zeby na przyszlosc nie bylo skarg/uwag wobec graczy czy admina przepraszam zapomnialem edytowac posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 4 Października 2015 #336764 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 SG na eldorado można zawsze postawić koło wieży to jest akurat dozwolone miejsce. Co do SG na respie CT uzgodnię to . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 4 Października 2015 #336765 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi