Gość Guest Napisano 2 Października 2015 #336247 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Twój nick podczas gry:VLADIMIR Godzina, data zdarzenia: PRZED CHWILA Mapa: DD2 STEAM_ID / IP: ZNANY Uzasadnienie: FRYTEK w zaden sposob nie mialem zamiaru cie obrazic,, wszystkie moje komentarze noe naruszaly regulaminu.Pochwaly na temat admina byly jak najbardziej szczere wiec nie wiem skad banik pozdrawiam szerdecznie tym bartdziej ze nic do ciebie nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapot :v Napisano 2 Października 2015 #336250 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Potwierdzam, gracz hopless byl bardzo przyjaźnie nastawiony w stosunku do admina frytek. Nie widzę sensownych podstaw do nałożenia bana, nikt nie został obrażony a wręcz przeciwnie, został pochwalony. Admin frytek zareagował zbyt pochopnie ponieważ nie bylo to zadnego rodzaju trolling. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Października 2015 #336251 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 no bez humoru kolega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 3 Października 2015 #336257 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Czekam od frytka na dowody w sprawie czemu banowal ma 24 godziny . Choć gracza osobiście znam i nie spotkałem się aby był konfliktowy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 3 Października 2015 #336299 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Ostatnio Cię już upominałam za kicki w sprawie SOTa, który nic nie zrobił. Co się z Tobą dzieje?! Walisz bany, kicki jak tylko masz taka zachciankę! Czekam na dowód. Jeśli nie przedstawisz leci warn bo Ci się za przeproszeniem ostro w tyłku przewraca ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fRyT3k Napisano 3 Października 2015 #336512 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 10 minut gadałeś, początkowo było to nawet zabawne ale w pewnym momencie powiedziałem ci żebyś już przestał bo zaczyta to drażnić, poczekałem jeszcze 2 rundy po czym poleciał ban. Po alkoholu załaczył ci się rycerz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 3 Października 2015 #336522 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Dowodów jak widzę brak. Admin dostaje ostrzeżenie słowne póki co i przepraszam za Niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 3 Października 2015 #336524 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi