kameleonn Napisano 15 Stycznia 2023 #684557 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2023 Imię: Mariusz Wiek: 28 Czas spędzony na forum: 11d 18h 4m 41sh 4m 41s Doświadczenie w moderowaniu: miałem kiedyś moda ale to było dość dawno temu Czy obsługiwałeś wcześniej Panel Moderatora?: tak Czy miałeś jakieś ostrzeżenia na forum?: kilka Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: kilka godzin dziennie Dlaczego Ty(rozbudowana wypowiedź)?: Chciałbym sobie przypomnieć jak to było za czasów moderacji nauczyć się nowych rzeczy. Mam sporo czasu i chęci ma naukę na tym stanowisku. Wiem ze łatwo mnie było wyprowadzić z równowagi za pewnych czasów ale ludzie się zmieniają staram się już kontrolować. Myślę ze nadam się do tej rangi ale to już wasze decyzja. SHIRO, Squb, Mefedr0n i 2 innych dodali reakcje 5 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHIRO Napisano 15 Stycznia 2023 #684582 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2023 wiecie jak to jest kiedy jest sytuacja że właściwa osoba jest na właściwym stanowisku? no właśnie ja też nie dlatego @kameleonn piesku do nogi a nie wyrywasz sie na jakiegos moda oboje wiemy że i tak go nie dostaniesz kameleonn dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Squb Napisano 15 Stycznia 2023 #684589 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2023 Jestem na tak. Bardzo odpowiedzialna osoba. Nie pije alkoholu. Jest to osoba wykwalifikowana, pracowita i sumienna. Zawsze na czas odrabia warny. Osoba młoda spragniona wiedzy i ma nadmiar wolnego czasu. Bardzo cierpliwa zwłaszcza kiedy pytasz "dlaczego nie działa rynek" Nada się na ową rangę. kameleonn dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimmrod Napisano 16 Stycznia 2023 #684609 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2023 Można dać szansę - alkus - stary jest może nie ogarnąć - zamiast pracować to na forum siedzi - chłop z anielską cierpliwością - zawsze pomocny jak nie drze na cb ryja Jak chce poszerzać swoją wiedzę to czemu nie kameleonn dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefedr0n Napisano 16 Stycznia 2023 #684654 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2023 To, że wy go znacie bo jest adminem na go modzie i często tam przebywa nie oznacza to o jego osobie na farum. Długo się zastanawiałem co do Ciebie, ale jestem zmuszony dać na nie powodem jest twoja kultura a także słabe podejście do napisanego przez Ciebie podania, mogłeś chociaż się postarać rozbudować tą wypowiedź. Ponadto niech każdy tylko nie zapomni, że taki użytkownik co pisze podanie na moderatora powinien wykazać swoją stylistykę oraz interpunkcję na poziomie bardzo dobrym, natomiast u Ciebie tego nie widzę. Pozdrawiam ja kameleonn dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 16 Stycznia 2023 #684670 Administrator Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2023 Podanie na pałę po robocie zrobiłeś mogłeś minimum wysiłku w to dać. Dostałeś UBT to tam się trochę parówo pomęcz. Weź się za UBT i ogarniecie serwera ze mną a nie od razu na next rangę idziesz. Potem się za bardzo rozleniwiacie jak ja nieraz. Na nie kameleonn dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 16 Stycznia 2023 #684672 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2023 Większości użytkownikom forum pokazywałeś się ze strony, która niezbyt pasuje do profilu moderatora forum. To prawda, że brakuje nam człowieka do moderacji ale niestety nie jesteś odpowiednim kandydatem. Dodatkowo nie jestem pewien co do tego czy byłbyś w stanie zachować obiektywność w sytuacji gdybyś musiał ukarać ostrzeżeniem swojego kolegę na forum. Podanie sklejone z poprzednich - tym też się nie popisałeś. Na NIE Pozdrawiam, Piotr Żyła Mefedr0n i kameleonn dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 16 Stycznia 2023 #684673 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2023 2 godziny temu, Mefedr0n napisał: To, że wy go znacie bo jest adminem na go modzie i często tam przebywa nie oznacza to o jego osobie na farum. Długo się zastanawiałem co do Ciebie, ale jestem zmuszony dać na nie powodem jest twoja kultura a także słabe podejście do napisanego przez Ciebie podania, mogłeś chociaż się postarać rozbudować tą wypowiedź. Ponadto niech każdy tylko nie zapomni, że taki użytkownik co pisze podanie na moderatora powinien wykazać swoją stylistykę oraz interpunkcję na poziomie bardzo dobrym, natomiast u Ciebie tego nie widzę. Pozdrawiam ja "swoją stylistykę oraz interpunkcję na poziomie bardzo dobrym, natomiast u Ciebie tego nie widzę. " tymczasem Twoje pierwsze zdanie kolego jestem na tak, jesteś aktywny i wydajesz się spoko, powodzenia Mefedr0n dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 23 Stycznia 2023 #685663 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 Pozostali kandydaci okazali się lepsi, zapraszam przy kolejnej rekrutacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 23 Stycznia 2023 #685664 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi