R4d3k Napisano 2 Października 2015 #335962 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Nick: R4d3k / R4d3k!? | M :* Od kiedy do kiedy: od wczoraj do 11 Października. Uzasadnienie: Jestem teraz w Polsce, nie bardzo mam czas na granie oraz siedzenie na forum. Oczywiście będę wchodził codziennie na chwilę aby zobaczyć co się dzieje. Na serwerze nie wyrobię 7 godzin, bo jak na razie brak czasu. Po 11 będzie wszystko git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 2 Października 2015 #335963 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Zostałeś nowym członkiem ubt więc mam nadzieję ze wrócisz szybko. Usprawiedliwiony . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 2 Października 2015 #335964 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi