Julshi Napisano 16 Stycznia 2023 #684756 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2023 --------------------------------------------------------------------- Dziś na ruszt wpadł @Born W tym wydaniu 5 wybrańców ma szansę zrównać z błotem osobę, która się smaży na ruszcie! Tu nie obowiązuje piękno wypowiedzi i tylko dobre słowo, a wręcz każdy czeka na równanie takiej osoby z błotem! --------------------------------------------------------------------- 1. Co sądzisz o @Born - Topowy tester cod modów - Trochę mógłbym o nim powiedzieć bo znamy się już kilka ładnych lat. Na pewno sumienny, bezpośredni i nie daje sobie w kaszkę dmuchać. - Jest bardzo dobrym opiekunem sieci, cos nie cos potrafi w grach. - Borna znam nie od dziś, bardzo dobra mordeczka i najlepszy sprzedawca dywanów z Radomia - Spoko ziomek, odkleja mu sie czesto ale drugiego takiego debila jak on to nie ma w naszym gronie. --------------------------------------------------------------------- 2. Do czego mógłbyś/mogłabyś go porównać? - Do Radomia - Do Balantajsa - - ostoi spokoju, tybetańskiego pociągu pełnego mnichów, rozkwitającego kwiatu lotosu - no chyba że ktoś go wkurwi to ten tybetański pociąg się wykoleja - Do psa, BornToPies. --------------------------------------------------------------------- 3. Co odróżnia go od innych użytkowników? - Skill - Nie włazi nikomu w dupe - Ranga - staż na sieci, zaangażowanie i pomoc kiedy ktoś jej potrzebuje - Brak ujemnego ilorazu inteligencji (w jego przypadku jest to równe 0) --------------------------------------------------------------------- 4. Jaka ranga najbardziej pasowałaby do @Born - Zbanowany za to że ludzi straszy - Opos pasuje bardzo dobrze ale kto wie czy Czerwony nie pasowałby lepiej - Aktualna - Rzezimieszek albo Rogue - Admin Jailbreak #jebaccody --------------------------------------------------------------------- 5. Jaka była Twoja pierwsza myśl gdy go poznałeś/aś? - Cheater - "kto mi kurwa wchodzi na kanał" - Już cytuje "co za śmieć odjebany biega" dd2#2 - ale zajebisty sprzedawca dywanów - W sumie to przystojny jest. --------------------------------------------------------------------- 6. Jaka jest jego największa wada? - Zbyt szybko sie denerwuje - Bycie pedałem - Umie w cs'a - pasuje do memów, fotogeniczna postać (a może to zaleta?) - Nie lubi brać do mordy. --------------------------------------------------------------------- 7. Jaka jest jego największa zaleta? - Pracowity i dąży do ukończenia swoich celów - Bycie chujem - Pomocny, dał mi range - wąs - Można w niego wchodzić po same jaja (sprawdzone na zlocie) --------------------------------------------------------------------- 8. Jeśli miałby być postacią z gry to jaką byłby według Ciebie? - Kurczak z inferno - - - pionkiem kapelusza z monopoly - Ryze z League of Legends (podobna linia włosów) --------------------------------------------------------------------- 9. Co najbardziej Cię w nim denerwuje? - że jest śmietnikiem - Nic szczególnego - Jak mnie zabija w kanter strajku 1.6 - bezpośredniość - Nic --------------------------------------------------------------------- 10. Opisz go jednym słowem. - Radom - Ziomek - Gigachad - śmieszek - Cwel --------------------------------------------------------------------- Dziękuję wszystkim za udział! aquax, Mefedr0n, Born i 3 innych dodali reakcje 2 1 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq #URLOP Napisano 16 Stycznia 2023 #684757 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2023 Na lini ognia zawsze trzyma poziom, dobra robota Julshi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 16 Stycznia 2023 #684760 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2023 Same klamstwa ja nwm Julshi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 16 Stycznia 2023 #684762 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2023 Fajnie, że postanowiłaś odkopać coś takiego Liczę na więcej odsłon Julshi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 16 Stycznia 2023 #684765 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2023 11 minut temu, Julshi napisał: 10. Opisz go jednym słowem. - Cwel Tylko to wydaje się być prawdą, a reszta to wyłącznie jakieś pomówienia. Oczywiście dziękuję za możliwość zostania ocenionym i super, że wrócił temat taki jak ten. Miło być w centrum uwagi, a co do wszystkich opinii to nie wiem - szczerze mam to w dupie Pozdro dla wszystkich i dla biorących udział pemeq #URLOP i Julshi dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefedr0n Napisano 16 Stycznia 2023 #684766 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2023 Dzięki za pozdrowienia Fajnie się czytało Julshi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 17 Stycznia 2023 #684798 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2023 Piękna linia ognia, a jaka realistyczna! Julshi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi