Kuban000 Napisano 1 Października 2015 #335888 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Nie mogę wejść na ODD2 #1 mam vipa na nick Puszysty Kochanek i z tego nicku jak wchodzę to jest napisane " nie możesz wejść na serwer " a wszystko działało od 3-4 dni tak mi pokazuje. Aha na innym nicku mogę wejść Proszę o pomoc albo przeniesienie vipa na inny nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 1 Października 2015 #335898 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Zapewne hasło źle wpisałeś, wpisz setinfo _pw "hasło", między setinfo, a _pw jest odstęp (spacja). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuban000 Napisano 1 Października 2015 Autor #335922 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Grałem norlamnie na tym vipie z pol miesiaca.... i nagle nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 1 Października 2015 #335927 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Zapraszam w tej sprawie na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 1 Października 2015 #335928 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi