kakadu Napisano 1 Października 2015 #333929 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Skargę piszę w imieniu , ponieważ nie działa mu forum Wzór skargi (data i godzina): 01.10.2015 - 16:38:46 Nick admina/gracza, który zawinił: cinekq1 Dowody:http://www33.zippyshare.com/v/VAOHnjTA/file.html Świadkowie: Nie trzeba Uzasadnienie: W temacie z texturami, nie ma zaznaczenego tego mniejsca, co oznacza że można tam przebywac, a dostał za to bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcio. Napisano 1 Października 2015 #335908 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Forum mi działa jakby chciało a nie mogło, admin nie zna regulaminu, do tego dzisiaj byłem świadkiem jak pozwalał (zgaduję że swojemu koledze) terrorowi? Czy jakoś tak nabić lvl na aimie [malu został poinformowany i to się działo chwilę przed zgłoszeniem]. Niestety demka nie nakręciłem ponieważ uciekł mi na spect i zaczęli o tym pisać na say ( logi ) z adminem Cinekq1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 2 Października 2015 #336027 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Czekam na wypowiedz admina czas do 16:04. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiniHarD Napisano 2 Października 2015 #336044 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Ja mogę powiedzieć tyle,że wiele razy grałem z TeRRoR i niektórzy admini go co rundę wywalali na spec. I on wtedy pisał, że cytuje go "Dajcie mi nabić 45k i pójdę" więc niewiem czy Cineq mu pozwolił. Może coś pomogłem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackDeath97 Napisano 2 Października 2015 #336118 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Jak powiedział kolega MiniHarD on ma racje nie wiem czy powinna na niego zostać złożona skarga bo juz niektórzy gracze pisali żeby go zostawic żeby wbil ten 45k lvl i żeby sobie poszeł a wiec nie wiem czy powinna zostać złożona skarga bo Cinekq1(Jestem tego świadkiem) non stop go wyrzuca go na speca.Zgładza go daje mu bany (uprzyksza mu gre) wieć moim zdaniem temat jest do zamknięcia. I każdy może sie pomylić jeśli chodzi o TXT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 2 Października 2015 #336232 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Czas na wypowiedź admina minął. Temat zostaje podrzucony górze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 3 Października 2015 #336497 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 oczywiscie admin dostaje ostrzezenie w odpowiednim dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 3 Października 2015 #336498 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi