MiniHarD Napisano 1 Października 2015 #333876 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Wzór skargi (data i godzina):01.10.2015 Nick admina/gracza, który zawinił:koks5 Dowody:http://www97.zippyshare.com/v/bedMq7So/file.html Świadkowie:Gracze na serwie Uzasadnienie:Siema,znów na serwer wszedł "kaki" to taki aimer który był banowany wiele razy,ale niestety bezskutecznie bo ma zmienne ip. Ale zauważyłem ze na serwie jest admin "koks5" więc do niego pisze ja i gracze po wiele razy na czacie i u@ a ten nic a widziałem że sobie gra na mapce (pokazane na demku).Więc co to za adm? jak nie reaguje na to że każdy do niego piszę i że są cziterzy na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InvectiuS Napisano 1 Października 2015 #333879 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Tak to prawda . Jestem świadkiem tej sytuacji nawet ja pisałem conajmniej 3-4 na u@ że "kaki aim" a koks5 Admin nic gra sobie i olewa wszystkich graczy i tego kaki aimera . Proszę zróbcie coś bo to jest karygodne .Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koks5 Napisano 1 Października 2015 #333944 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Po pierwsze wszystko robię dla was to każdy gra na wh i tp a wy się nie znacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiniHarD Napisano 1 Października 2015 Autor #333943 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Stary,ale jak jesteś admem to masz pewne obowiązki.A nie że sobie grasz i wszystkich masz gdzieś,bo wtedy połowę serwa do ciebie pisało a ty na nic nie reagowałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koks5 Napisano 1 Października 2015 #333881 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Nic nie zrobie jak ktoś ma zmienia ip w czoraj dawałem cały czas na spec i nie chciał i tak wyjść nie ma tyle uprawnień co galaxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiniHarD Napisano 1 Października 2015 Autor #333942 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Ja na twoim miejscu na specta bym wszedł i bym co rundę go zgładzał i mogę dać 10zł że do 10minut by mu sie znudziło i by wyszedł z serwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InvectiuS Napisano 1 Października 2015 #333941 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Ale wiesz koks5 nie ma czasu na bany musi sobie pograć i lać na swoje obowiązki . I istnieją bany takie żeby nie wszedł ale ty ich nie znasz więc adminem być nie powinieneś tyle w tym temacie bo jesteś od pilnowania porządku na serwie a nie ciągle grać tak jak ty to zrobiłeś w owej sytuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiniHarD Napisano 1 Października 2015 Autor #333882 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Dobrze powiedziane:D Opinie pozostawiam dla Opiekuna lub innego adma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koks5 Napisano 1 Października 2015 #333883 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Nie tylko gram już nie przeginaj cały czas na serwie jestem aktywny to nie gadaj i robię to co mam zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InvectiuS Napisano 1 Października 2015 #333939 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Właśnie nic nie robisz tylko grasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiniHarD Napisano 1 Października 2015 Autor #333884 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Koks nie przesadzaj "cały czas na serwie jesteś" to chyba jakaś kpina. Ja jestem codziennie na serwie jakoś nie widzę cie codziennie. I mówisz że robisz to co masz zrobić,czyli grać i ... masz wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koks5 Napisano 1 Października 2015 #333938 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Robię. Ty narzekasz bo nie masz admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiniHarD Napisano 1 Października 2015 Autor #333937 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Jak będzie rekru on to napiszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koks5 Napisano 1 Października 2015 #333936 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Zobacz w temacie co pisze galaxy kto siedzi a kto nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarnuszek Napisano 1 Października 2015 #333935 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Powiem Tak SZanowny Kaki to jest pierdo*** Or Nahh który ciągle wbija a wbijam na nowym nicku bo na tamtym Galaxy założył mu hasło tylko że to nie skutkuje i ciągle wbijają na Ab proponował im Walnąć DEstroya no ale po co niech dalej na ab latają. Koksu co do ciebie "Po pierwsze wszystko robię dla was to każdy gra na wh i tp a wy się nie znacie " tu masz racje ale jeżeli on lata na Ab to kickaj go z serwera gładz itp wiem ze to jest żenujące ale taka rola admina to takie moje skromne zdanie Nie róbcie już tu spamu poczekajcie na wypowiedz Galaxiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InvectiuS Napisano 1 Października 2015 #333887 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Żadko grasz taka prawda i swoich obowiazków nie wypełniasz . Dziękuję za uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InvectiuS Napisano 1 Października 2015 #333892 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Dobra koks spoko . MiniHard gadałem z koksem ogarnijmy się już bo on też trochę swojej racji ma uprawnień nie ma a na różnych mapach dziś się wykazal . Sory koks5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 1 Października 2015 #333925 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Hoho. Co za bezsensowna konwersacja się tu wywiązała. W takim wypadku jeśli wiesz, że nie jesteś w stanie nic poradzić, albo wołasz kogoś z góry, mnie inne s@, OS, czy kogokolwiek z uprawnieniami. Drugą opcją jest notoryczne utrudnianie mu gry. Jeśli nie wiedziałeś jak się zachować tym bardziej powinieneś zejść na spect i nawet go banować. Tym razem obejdzie się bez ostrzeżenia. Ponieważ sytuacja jest inna niż inny brak reakcji. Następnym razem już nie będę taki łagodny. Pamiętaj, cziterom nawet jeśli nie dajemy sobie z nimi rady nie można odpuszczać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 1 Października 2015 #333924 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi