R-KISS Napisano 22 Stycznia 2023 #685537 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2023 Nick: $uicideboy$ Wiek: 19 (Rocznikowo 20) Doświadczenie (w byciu adminem): Dosyć obszerne byłem adminem wielokrotnie wiem co i jak Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7-8 Staż w CS-sie: około 7 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Dlaczego ? Ponieważ jestem aktywną osobą spokojną i decyzyjną i gwarantuję że problemu ze mną nie będzie Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W zależności od pory dnia itd ale myślę że spokojnie 3-4 h dziennie Kontakt: Steam,gg,fb,whatsup,gmail Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/%24uicideBoy%24/80.72.43.106:27022/ Z poważaniem $uicideBoy$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
''Kierownik'' Napisano 23 Stycznia 2023 #685702 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 (edytowane) Na tak jak sie z tobą gra wydajesz sie ogarnięty. amx+ wiek+ steam+ jedyny minus to to że na chwile obecną jest sporo adminów zapomniałem dodać #pemeqnaopiekuna Edytowane 23 Stycznia 2023 przez ''Kierownik'' R-KISS dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq #URLOP Napisano 23 Stycznia 2023 #685703 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 Jestem jak najbardziej na tak grasz często w godzinach gdzie nie ma adminów+ Wiek+ Steam+ Doświadczenie+ 10 minut temu, ''Kierownik'' napisał: jedyny minus to to że na chwile obecną jest sporo adminów tam zdaje sobie sprawę że ktoś jest na urlopie nie wiem tam kto nawet ale pozwoliłem sobie zliczyć oczywiście bez wontów do nikogo katana ostatni raz około 12dni temu na serwerze Bremu 3 minuty w ostatnim tygodniu toksem godzina w ostatnim tygodniu Jedynie kto z adminów gra to Ja @''Kierownik'' i @xd_men_ więc nie licz ze jest nas 50% niż tak jak posiadają rangę R-KISS dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 23 Stycznia 2023 #685707 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 Jestem na tak: Adminów nigdy za dużo +steam +gt Pozdro A3ro R-KISS dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 25 Stycznia 2023 #685826 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2023 jestem na tak, aktywny na serwerze co widać na gt, zgłasza cziterów, kultura jest. Powodzenia. R-KISS dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq #URLOP Napisano 25 Stycznia 2023 #685846 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2023 Okres próbny 2 tygodni, podeślij sid na pv w celu nadania uprawnień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq #URLOP Napisano 25 Stycznia 2023 #685847 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2023 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi