vxlveunbanmepls Posted January 25 Share Posted January 25 Twój nick podczas gry: vxlveunbanmepls Godzina, data zdarzenia:17:51 25.01.2023 Mapa:de_mirage STEAM_ID / IP:STEAM_0:0:755090591 Uzasadnienie:Witam zostałem permamentnie zbanowany, prawdopodbnie za "cheaty" których nie posidam, sprawa wygląda tak, zostałem w clutchu 1v4, stałem na rampie jednym fullautem zabiłem oponenta na schodach po czym przeciągnąłem na schody, wiem że dla administratora mogłoby być to dziwne dla nowego konta aczkolwiek na moim profilu jest podlinkowany mój main, który został zbanowany dlatego gram na nowym koncie proszę o weryfikacje sytuacji ponieważ lubię spędzać czas na waszym serwerze. pozdrawiam załączam plik wideo do weryfikacji z sprawy POZDRAWIAM ADMINISTRATORA KTÓRY MNIE ZBANOWAŁ :)))) 645145635_Counter-Strike_GlobalOffensive-Direct3D92023-01-2517-53-32_Trim.mp4 Nimmrod, Justyna ODD2, Bene and 2 others 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RYBSON Posted January 25 Share Posted January 25 Swoim povem się pogrążyłeś ale @Beetween zaprazam z demkiem 24h @ALJZK wykaż się Julshi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BbynonS Posted January 25 Share Posted January 25 (edited) ... zamilkłem z tego pova nie widzę szansy ale no warto próbować demko https://o22a.gotv.pro/srv55537/auto-20230125-1741-de_mirage.dem.zip No te twoje strzelanie na rozgrzewce.. brak mi słów 6.10 no ten strzał nie był czysty 8.24 skok celownika 10.15 akcja mid skoki celownika no i akcja z dołączonego pova polecam obejrzeć całość do końca no i dużo graczy się skarżyło się że latasz odwalony oglądałem cię od dłuższego czasu na poprzednim demku na którym też jest dosyć ciekawie ale nie widze sensu po co je rozpisywać edit1. Chłopie ewidentnie latasz na odpale nie jestem świerzakiem w csie żeby nie odróżnić czystego a odpała gralem na wyższe lvl globale 10 faveity ale ty to żaden z nich po prostu na odpale latałeś i tyle no rób co chcesz ale ja wiem swoje Edited January 25 by Beetween ALJZK CS:GO 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vxlveunbanmepls Posted January 25 Author Share Posted January 25 jezeli ty po takim demku jestes w stanie stwierdzic ze latam "odpalony" na serwerze spolecznosciowym to pozdrawiam nic nie poradze ze jestem za dobry na wasze wymagania, nie wiem kurwa mam wam nagrac pov'a jak napierdalam na dm'ie jakims? z camem na myszke, klawe i monitor bo jesli tak nie widze problemu, nie wiem w jaki sposob jestem w stanie wam udowodnic ze gralem na czysto Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALJZK CS:GO Posted January 25 Share Posted January 25 Witam 0:43 - już skanowanie przez 2 boxy z celownikiem na typie XD b+ 6:10 - b+ 8:24 - b+ 10.15 - b+ FRESHASFUCK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALJZK CS:GO Posted January 25 Share Posted January 25 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...