DeTeX[Szymon] Napisano 26 Stycznia 2023 #685977 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2023 SIema witam jako wielbiciel klas latających z nożami brakuje mi typowego assasinka do zabawy patrz niewidzialny na nożu mniejsza gravi i 2 skoki z tego co pamietam tak jak było kiedyś na CoD 801. Moją propozycja jest zmienienie klasy pod jakimś kątem chociaż ponieważ jest to klasa premium której nikt nie chce grywać ze względu na to że ma tylko delikatną niewitke na nożu i to wszystko co za klase płatną jst trochę lipą według mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 26 Stycznia 2023 #685981 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2023 Popieram detexa, ja bym zabrał assasinowi mp5 A dał w zamian trochę więcej kondycji i większą niewidzialność oraz może bh Pozdro A3ro @pemeq Adi, Livio i DeTeX[Szymon] dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
''Kierownik'' Napisano 26 Stycznia 2023 #685998 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2023 Co do zmiany assasina jestem za ale żeby nie był jak z 800 bo to 400 ta mp5 na assasinie jest lipna niech rzuca tymi nożami lepiej niewidka i 2 skoki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq #URLOP Napisano 27 Stycznia 2023 #686057 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2023 Temat Assassina został wrzucony do obiegu klas które zostaną zmienione. Zobaczymy co da się zrobić z tą klasą. Livio dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq #URLOP Napisano 27 Stycznia 2023 #686058 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2023 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi