DeTeX[Szymon] Napisano 31 Stycznia 2023 #686440 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2023 (edytowane) Nick DeTeX Wiek:23 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem administratorem na wielu serwerach w tym pare razy tutaj CoD 801/401 Znajomość AMXX (W skali 1-10): według skali 6 Staż w CS-sie: ponad 10lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Ponieważ byłem już administratorem na tej sieci w tym momencie jest dużo administratorów którzy rzadko przebywają na serwerze a jeden więcej nie zaszkodzi. Chciałbym bardziej przytemperować ludzi pod względem kultury/celi i oczywiście czystej rozgrywki Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Staram się jak najwięcej ale ok. 2godz Kontakt: Steam/forum/dc/ts3 Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/DeTeX/80.72.43.106:27022/ Edytowane 31 Stycznia 2023 przez DeTeX[Szymon] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 31 Stycznia 2023 #686463 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2023 Jestem na TAK: + zna serwer dobrze + gt + amxx + wiek + regulamin zna Pozdro A3ro DeTeX[Szymon] dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq #URLOP Napisano 2 Lutego 2023 #686610 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 Okres próbny 2 tygodni napisz mi sid na pw w celu nadania uprawnień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq #URLOP Napisano 2 Lutego 2023 #686611 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi