Fox_r2 1.6 GO:MOD Posted February 4 Share Posted February 4 (edited) Przeoczyłem to już nie ważne *Można wybrać to i to* Edited February 4 by Fox_r2 ''Kierownik'', FRESHASFUCK, pemeq COD400 and 1 other 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squb 1.6 GO:MOD Posted February 4 Share Posted February 4 Ja to myślę, że Vister aka parfufko poduszko majster powinien przenieść tu punkt z działu podań na go moda "Umiejętność czytania ze zrozumieniem" Wkleję Ci tu i możesz zasiąść i rozpisać każde słowo z tego zdania, abyś nie miał wątpliwości: Ranga funkcyjna na sieci powyżej 2 miesięcy "Dzienkuje dowiedzenia NEIN" Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquax Posted February 4 Administrator Share Posted February 4 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl pemeq COD400 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...