Fox_r2 Napisano 4 Lutego 2023 #686855 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2023 (edytowane) Przeoczyłem to już nie ważne *Można wybrać to i to* Edytowane 4 Lutego 2023 przez Fox_r2 ''Kierownik'', wandi, Livio i 1 inny dodali reakcje 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Squb Napisano 4 Lutego 2023 #686869 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2023 Ja to myślę, że Vister aka parfufko poduszko majster powinien przenieść tu punkt z działu podań na go moda "Umiejętność czytania ze zrozumieniem" Wkleję Ci tu i możesz zasiąść i rozpisać każde słowo z tego zdania, abyś nie miał wątpliwości: Ranga funkcyjna na sieci powyżej 2 miesięcy "Dzienkuje dowiedzenia NEIN" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 4 Lutego 2023 #686872 Administrator Udostępnij Napisano 4 Lutego 2023 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl pemeq #URLOP dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi