WariaciQ Napisano 4 Lutego 2023 #686883 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2023 Cześć tu znowu ja Dzisiaj kolejna rzecz do naprawy którą zauważyłem grając na serwerze - Klasa CIENIOBOJCA. Jest to klasa która posiada 1/2 z kosy, 1/5 z deagla, 3 skoki, zmiejszoną niewidkę na kosie oraz coś co totalnie nie pasuje z opisu ponieważ jest zbugowane/nie działa poprawnie - a mianowicie "2x większy DMG zadając obrażenia w plecy" a tak naprawdę lpm (lewym przyciskiem myszy) zabija na strzała w plecy, gdzie w samym opisie klasy jest co innego oraz według mnie jest to zbyt OP jak na darmową klasę. Swirusek dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris22 Napisano 4 Lutego 2023 #686884 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2023 Najprawdopodobniej musi to być jakiś bug. Nie dawno sam doświadczyłem tego na własnej skórze. W plecy 1/1 LPM wchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzuchu2k17 Napisano 4 Lutego 2023 #686885 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2023 Zgadzam się, posiada 1/1 szans na zabicie w plecy - czy to z kosy czy z jakiekolwiek innej broni. Testowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi