serduszko Napisano 5 Lutego 2023 #686970 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2023 Moje zastrzeżenie polega na tym ze admin o nicku xiao wu wbił na serwer i dał mi bana na 15minut za przywiatnie sie do niego wyrazem "Hej" Myślę ze nie powinno być takiej sytuacji dziękuje i pozdrawiam :D Squb dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 5 Lutego 2023 #686972 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2023 przenosze, dostosuj sie wzoru 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 5 Lutego 2023 #686983 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2023 juz ci to tlumaczylem na servie wbijam pod innym nickiem aby wlapac pewna osobe ktora jest posadzana o czity a ty jawnie piszesz ze ja jestem xiao wu dlatego tez dostalas bana nwm po co ta skarga Gustaw dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Justyna Napisano 5 Lutego 2023 #686996 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2023 1 godzinę temu, kameleonn napisał: juz ci to tlumaczylem na servie wbijam pod innym nickiem aby wlapac pewna osobe ktora jest posadzana o czity a ty jawnie piszesz ze ja jestem xiao wu dlatego tez dostalas bana nwm po co ta skarga A amx_niewidka od czego? Nie masz problemu z nickiem ani witającym się kolegą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 5 Lutego 2023 #687028 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 5 Lutego 2023 Mój komentarz do sytuacji - ja pierdole Faktycznie słabo wskazywać paluchem kto jest adminem, ale też nie przesadzajmy insta banem w odwecie. Stan umysłu i dla mnie skarga jest słuszna. Co @VisTeR.' URLOP z tym zrobi nie wiem. Mefedr0n, Livio, Gustaw i 1 inny dodali reakcje 2 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 5 Lutego 2023 #687029 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 5 Lutego 2023 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi