Old GaMer Napisano 7 Lutego 2023 #687211 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2023 (edytowane) Nick: OLD | GaMer Wiek: 32 Doświadczenie (w byciu adminem): No bylem przed przerwą sporo czasu Znajomość AMXX (W skali 1-10): było 10 ale się nadrobi , pamiętam komendy Staż w CS-sie: 15 z przerwami będzie Steam / NonSteam: STEAM ( STEAM_0:1:17713716) Dlaczego Ty: Chęć pomóc w pilnowaniu porządku na serwerze , przygodę z MH zacząłem bardzo dawno, ale nie pamiętam loginów do konta ,które o dziwo jeszcze istnieje (https://multi-head.pl/profile/8017-roben/) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Jak czas pozwala to 2-3 h Kontakt: https://steamcommunity.com/id/76561197995693161 Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/OLD| GaMer/145.239.19.217:27015/ Edytowane 7 Lutego 2023 przez OLD GaMer Justyna dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cholo1957 Napisano 7 Lutego 2023 #687214 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2023 Ja osobiście jestem na TAK STEAM + WIEK + AMX + CZĘSTO WIDZĘ NA SERWERZE + JEDYNIE TO FORUM - na czas próbny można dać , a dodatkowa para oczu się przyda tym bardziej że ostatnio na serwerze jest nas " Adminów " mało Old GaMer i Justyna dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Justyna Napisano 7 Lutego 2023 #687217 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2023 Mieszane uczucia mam co do Cb...... ale powiedzmy, ze na tak. Wymagania spełniasz chociaż znajomość AMX to nie znajomość komend, to całkiem różne dwie rzeczy . Jedyny minus w/g mnie oczywiście to to, ze za dużo graczy posądzasz o czity . Okres próbny jak najbardziej, zawsze pomożemy. Old GaMer i Cholo1957 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 13 Lutego 2023 Autor #687826 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2023 Nie chcę się narzucać, ale czy już są przemyślenia i konkrety co do mojego podania? ?. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 13 Lutego 2023 #687829 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2023 5 minut temu, Old GaMer napisał: Nie chcę się narzucać, ale czy już są przemyślenia i konkrety co do mojego podania? ?. Pozdrawiam Staraj się nie wypowiadać w swoich podaniach na przyszłość. @~Czarna~ oznaczam dla przypomnienia ~Czarna~ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 13 Lutego 2023 #687835 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2023 Szkoda, że ten obowiązek spada na mnie ale ktokolwiek by nie napisał to decyzja i tak byłaby jedna. Słomiany zapał, porywczość, pochopne decyzje, wieczne skargi na pw. Tak Cię zapamiętałam i pewnie kilka osób również. Teoretycznie nic się nie zmieniło bo zgłaszasz osoby albo czyste albo te, które zostały już same i starają się w jakikolwiek sposób ugrać czy zachować. Mają w takich wypadkach prawo "przykampić". Dzięki Tobie na pewno by już nie pograli a serwer niepotrzebnie traciłby graczy, których ostatnimi czasy i tak było mało I możesz dalej snuć bajki, że byłam, jestem a teraz to już pewnie w ogóle będę najgorsza, że wszystko mam i robiłam "NA LEWO", że przeze mnie odszedłeś gdzie to my daliśmy Ci wszyscy do zrozumienia, że robisz coś źle - odebrałeś to jak chciałeś bo nie poszło po Twojemu. A nie uważasz, że gdyby to była prawda to byłabym dziś tu gdzie jestem? Pewnie nie Ale jestem, mam się dobrze i odrzucę nawet podanie! P.S. U@ służy do informowania Administracji o ewentualnych problemach na serwerze ( cziterzy, afk itp). To nie jest czateria ani żaden inny komunikator gdzie się spamem wylewa swoje szczęście po zabiciu admina. Old GaMer, Livio, wandi i 2 innych dodali reakcje 2 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 13 Lutego 2023 #687836 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2023 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi