eR. Napisano 28 Września 2015 #335064 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Twój nick podczas gry: eR. Godzina, data zdarzenia: minute temu Mapa: dd2 STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Dostałem bana na 30 min bez podania powodu ale pewnie za to ze napisałem ( Nosz kurwa nie blokuj ). preklinać można z tego co wiem ale bez przesady. A to chyba nie jest ciągłe przeklinanie ?? Jak taki admin jesteś pilnujący porządku to czemu nie lecą bany dla tych co co 2 słowo na micro jest KURWA ?? [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: '' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:27621729' [AMXBans] Twoje IP: '89.228.153.17' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paxonman Napisano 28 Września 2015 #335066 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 30 min to maxymalny czas bana za przeklinanie, dostałeś go bez ostrzeżenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 28 Września 2015 Autor #335068 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 tak ale to nie tylko ja jakis terror tez wyłapał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paxonman Napisano 28 Września 2015 #335072 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 UB, sprawe wyjaśnię z adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paxonman Napisano 28 Września 2015 #335074 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi