MemesiO Napisano 17 Października 2015 #341346 Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Ksiądz się nawrócił Sądzę, że to jednak synek walił głową w klakson. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 18 Października 2015 #342197 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 tak szczerze to rewelacji nie bylo. oby cos sie rozkrecilo w nastepnym odcinku. z tym klaksonem to obstawiam dzieciaka (Ron) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Października 2015 Autor #342627 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 a widzicie i zaskoczyło wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 30 Października 2015 #346621 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Szkoda Glena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 31 Października 2015 Autor #346895 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 no szybko go zzarli...w koncu zaczyna sie cos dziac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
./root Napisano 3 Listopada 2015 #348160 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Nom, szkoda . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 3 Listopada 2015 Autor #348312 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Wczorajszy odcinek - dawno takiej nudy nie oglądałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 3 Listopada 2015 #348341 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Nie ogladalem az tak zle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 3 Listopada 2015 #348620 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 A propo Glena, według teorii spiskowych, szwędacze nie żarły jego a ciało kompana, który upadł na niego. Co więcej, ponoć niektórzy widzą, jak wczołguje się pod śmietnik http://scr.hu/5biw/48wxy- prawdopodobnie o ten moment chodzi, ale nie mam pewności. Co do wczorajszego odcinka, przerywnik - historia Morgana z czasów jeszcze Terminusa, nie mam pewności jak ma się to *przebywania głównych bohaterów w Azylu, ale na pewno jest już dobrze po tym jak zostawili go w tym mieście o ile jeszcze pamiętacie. Jeśli interesuje Cię jego profil psychologiczny, bo w sumie dużo tym jest mowy, oglądaj. Jeśli nie, nic sensownego nie stracisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 4 Listopada 2015 #348823 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 6 Listopada 2015 #349424 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Jak by ktoś nie mógł znaleźć strony do oglądanie to polecam: http://www.strefawalkingdead.pl/the-walking-dead-odcinki-online/ Wszystkie odcinki wychodzą na bieżąco po premierze w USA (z napisami) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 6 Listopada 2015 Autor #349466 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Synek, każdy szanujący się "oglądacz" TWD zna tę stronkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 6 Listopada 2015 #349623 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Może kogoś zainteresuje TWD i nie zna stronki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlonas Napisano 7 Listopada 2015 #350236 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Polecam serialeonline.pl, duży wybór linków. Został tydzień. polecam dekoder pvr ( dwa kliknięcie "przycisk nagrywania" i "nagraj serie" i mam prywatne seriale online kiedy cała seria się nagra:) a co do ostatniego i poprzedniego odcinka rick umrze jak uj - został zadrapany i ciemny przejmie władzę nad nimi albo daryl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 8 Listopada 2015 #350269 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Nie wydaje mi się że Rick został zadrapany przez zombi, zranił się chyba maczetą która była wbita w łeb zombi ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 8 Listopada 2015 #350306 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Rick to jest glowna postac nie moze umrzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlonas Napisano 8 Listopada 2015 #350334 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 nawet jeśli został zarażony.. to jest ameryka i jak trzeba to każdego uratują ;d nawet cały świat jak to bywa w amerykańskich filmach nie mam czasu teraz patrzeć tamtego odcinka czy sam się zranił czy zombie go zadrapało, ale w każdym bądź razie nie ma za wesoło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMLP2 Napisano 15 Listopada 2015 #353762 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Ogólnie tak się zastanawiałem bo szukam serialu do oglądnia, warto zacząć oglądać the walking dead? Lubie akcje, sci-fi no i komedie. Nigdy nie miałem okazji obejrzeć nawet odcinka wiec pytam was, ktoś mógłby w 2 zdaniach mi mniej więcej przedstawić o czym to jest oprócz zombie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 15 Listopada 2015 #353771 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 O zombie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 17 Listopada 2015 #354325 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Zombie, Zombie, Zombie, Zombie, Zombie, Zombie, Zombie, Zombie, Zombie, Zombie, Zombie, Zombie. Cała fabuła. Oglądnij se Dextera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlonas Napisano 17 Listopada 2015 #354346 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Ogólnie tak się zastanawiałem bo szukam serialu do oglądnia, warto zacząć oglądać the walking dead? Lubie akcje, sci-fi no i komedie. Nigdy nie miałem okazji obejrzeć nawet odcinka wiec pytam was, ktoś mógłby w 2 zdaniach mi mniej więcej przedstawić o czym to jest oprócz zombie ciężko jest określić gatunek twd. jest w nim trochę akcji, dramatu, sci-fi, niektóre momenty mogą być zabawne motywem przewodnim wg mnie jest dodarcie ich grupy w bezpieczne miejsce, gdzie zombie nie będzie im zagrażało. cały czas napotykają jakieś przeszkody, wrogo nastawione inne grupy, zombie oczywiście. ciężko jest streścić serial, który ma już 8 serii, a na dodatek cały czas jest zwrot akcji. obejrzyj 1 odcinek 1 serii i cie wciągnie tak u mnie się zaczęło, wszyscy znajomi o tym serialu gadali, myślałem że to jakiś shit i leżąc 2 tygodnie w domu z poparzoną nogą byłem skazany na tv, więc oglądałem wszystko co popadnie z vod i zauważyłem, że wszystkie odcinki do 5 serii były dostępne, więc sobie zobaczę o co w tym biega. i tak się zaczęło i w te dwa tygodnie obejrzałem wszystkie dostępne serie jak na playerach online nie znajdziesz to w torrentach szukaj, polecam z napisami, bo lektor nie tłumaczy dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 17 Listopada 2015 #354509 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Glen zyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 17 Listopada 2015 #354539 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Glen zyje SPOILER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlonas Napisano 17 Listopada 2015 #354609 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 właśnie zapomniałem dopisać o tym, już po tej akcji co spadli w tłum zombie wiedziałem, że przeżyje, bo został przygnieciony przez tamtego ( zapomniałem jak się zwał ) i tak najprawdopodobniej w taki sposób przeżył, bo własnoręcznie by się stamtąd nie wydostał albo ktoś go uratował lub zwabił stado, że poszli od niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 17 Listopada 2015 #354611 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Csii pszemeg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi