Livio Napisano 18 Lutego 2016 #399596 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Szkoda blondyny bo dobra byla :nynek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 18 Lutego 2016 #399658 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Blondyny tak:D Szkoda że Coral nie umarł. Mam nadzieje ze ten od motocyklistów to nie był Negan(z komiksu), bo bardzo dobry wątek by zakończyli tym(który się nie rozpoczął) . Odcinek bardzo dobry jak dla mnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 23 Marca 2016 #415105 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Jak wrażenia po kolejnych odcinkach? Wiedziałem, że w końcu ten i ta się będą tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 8 Kwietnia 2016 #421204 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 O KU*WA MAĆ kto oglądal ostatni odcinek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musztarda z olejem Napisano 9 Kwietnia 2016 #421367 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Teraz można czekać na 7 sezon, dla tych którzy nie wiedzą jest także serial Fear the walking dead. Obecnie zaczął sie 2 sezon. Opis z wikipedi: Akcja serialu ma miejsce w Los Angeles, w czasie kiedy epidemia wirusa zamieniającego zmarłych ludzi w zombie dopiero się rozpoczyna. Fabuła koncentruje się na trzech rodzinach: Clarków, Manawa i Salazarów. Madison Clark jest doradcą w szkole średniej, jej partner Travis Manawa uczy języka angielskiego w tej samej szkole. Madison ma dwójkę dzieci – prymuskę Alicię i uzależnionego od narkotyków Nicka. Travis z poprzedniego małżeństwa z Lizą ma syna Christophera. Podczas Apokalipsy rodzina Clarków i Manawa łączy siły z Salazarami: Danielem, Griseldą i ich córką Ofelią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 9 Kwietnia 2016 #421369 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Obejrzalem 1 odcinek z tego nie spodobał mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi