Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY zegnajcie :)

kurus

Rekomendowane odpowiedzi

no to witam i zarazem zegnam ten serwer przez adminow ktorych nie wymienie z nicku :) a tutaj taka dopiska jakie sa tutaj kochane i cudowne osoby :)

prosze bardzo cwele nie ma to jak banowac gracza ktory gra na tej serwerowni w chuj tylko dla tego ze szmacil gonza bo on nie umie grac poprostu powiedzcie ze niemacie hajsu na reklamy i zmuszacie innych graczy banujac ich permanentnie zamiast dajac ssy.. kurwa nigdy sie nie odpalalem i wy mi bana za wh dajecie jprdl wiecie co to uav albo sluchawki ? no to poczytajcie sobie kurwa..... pozdrawiam z podlogi szczegolnie gonza i przemko bo jak widze to poprostu mi sie smutno robi ze takie osoby tutaj sa. szakoda bo serwer byl fajny ale jak widze ludzie ktorzy maja w dupie dobra zabawe sa chciwi i banuja graczy a potem im karza robic 100 reklam :D hahahahahha poprostu wsadzcie sobie w dupe te wasze reklamy :))

Szczerze? Nie wiem co się stało ale szkoda mi gościa, grał na serwerze od 7-8 miesięcy, zawsze czysto w ssach, na demku też czysto bo nie raz i nie dwa admini przysyłali by ocenić.

No nic.

Żegnaj

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...