NoNamePlayer Napisano 15 Lutego 2023 #688018 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 Witam , Nie wiem o co chodzi ale nie mogę wejść dziś na konto . Piszę setinfo _pw "hasło " spacja po serinfo i po pw I nie czyta hasła. Wczoraj po zakupie grałem a dziś coś w nie w tą stronę poszło. Próbowałeś z setinfo _ss "hasło " też nie działa Hasło piszę takie jakie wczoraj dodałem do klas XXL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NoNamePlayer Napisano 15 Lutego 2023 Autor #688023 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 Nie wiem o co chodzi ale pobrałem nowego CS 1.6 HD i czyta konto działa gra na starym nie czyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 15 Lutego 2023 #688032 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 Wyczyść sobie config jeśli Ci zależy na starym - i spróbuj ponownie skoro znasz hasło i działa na nowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 15 Lutego 2023 #688033 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi