NoNamePlayer Napisano 15 Lutego 2023 #688018 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 Witam , Nie wiem o co chodzi ale nie mogę wejść dziś na konto . Piszę setinfo _pw "hasło " spacja po serinfo i po pw I nie czyta hasła. Wczoraj po zakupie grałem a dziś coś w nie w tą stronę poszło. Próbowałeś z setinfo _ss "hasło " też nie działa Hasło piszę takie jakie wczoraj dodałem do klas XXL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NoNamePlayer Napisano 15 Lutego 2023 Autor #688023 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 Nie wiem o co chodzi ale pobrałem nowego CS 1.6 HD i czyta konto działa gra na starym nie czyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 15 Lutego 2023 Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #688032 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 Wyczyść sobie config jeśli Ci zależy na starym - i spróbuj ponownie skoro znasz hasło i działa na nowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 15 Lutego 2023 Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #688033 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi