NoNamePlayer Posted February 15 Share Posted February 15 Witam , Nie wiem o co chodzi ale nie mogę wejść dziś na konto . Piszę setinfo _pw "hasło " spacja po serinfo i po pw I nie czyta hasła. Wczoraj po zakupie grałem a dziś coś w nie w tą stronę poszło. Próbowałeś z setinfo _ss "hasło " też nie działa Hasło piszę takie jakie wczoraj dodałem do klas XXL Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoNamePlayer Posted February 15 Author Share Posted February 15 Nie wiem o co chodzi ale pobrałem nowego CS 1.6 HD i czyta konto działa gra na starym nie czyta Link to comment Share on other sites More sharing options...
BORN2SPEED. Posted February 15 System Share Posted February 15 Wyczyść sobie config jeśli Ci zależy na starym - i spróbuj ponownie skoro znasz hasło i działa na nowym Link to comment Share on other sites More sharing options...
BORN2SPEED. Posted February 15 System Share Posted February 15 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...