***Destro*** Posted February 20 Share Posted February 20 Siemka. Wywala mnie z kazdego serwera co chwile. Nie ważne czy siedzę na spect czy gram. Biegam sobie i nagle ścina mi grę i pokazuje się na górze błąd WARNING: CONNECTION PROBLEM i nic nie mogę zrobić Oczywiście CS'a przeinstalowałem, zresetowałem router, nawet wszedłem w karty sieciowe aby wyłączyć zezwolenie na wyłączanie urządzenia w celu oszczędzania energii Już brakuje mi pomysłów. Nigdy z czymś takim się nie spotkałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venividiwandi Posted February 20 Share Posted February 20 pewnie format kompa pomoże XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justyna ODD2 Posted February 20 Share Posted February 20 (edited) Miałam to samo, non stop mnie wywalało, ping przy ścinie ponad 1000 i te same komunikaty, w moim przypadku pomogly dwie kwestie. Reinstal csa na steam + spójność plików i zmniejszylam o 1 poziom rozdzielczosc, moze przypadek ale teraz tego problemu nie mam. Mam win 7 profesional. I jeszcze jedna ważna rzecz, jak masz cs NS na kompie to go usuń. Edited February 20 by Justyna Link to comment Share on other sites More sharing options...
***Destro*** Posted February 21 Author Share Posted February 21 8 godzin temu, Justyna napisał: Miałam to samo, non stop mnie wywalało, ping przy ścinie ponad 1000 i te same komunikaty, w moim przypadku pomogly dwie kwestie. Reinstal csa na steam + spójność plików i zmniejszylam o 1 poziom rozdzielczosc, moze przypadek ale teraz tego problemu nie mam. Mam win 7 profesional. I jeszcze jedna ważna rzecz, jak masz cs NS na kompie to go usuń. Mam tylko na steam. Robilem to wszystko i nic nie daje. Ja mam ping 15-20 w porywach do 30 i dalej cos nie jest tak... Ja mam win10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RYBSON Posted February 21 Share Posted February 21 Wpisz w konsole cl_timeout 100 albo cl_timeout 999 i spróbuj wejść Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justyna ODD2 Posted February 21 Share Posted February 21 Czy grasz przez wi fi? Ustaw najwyższy priorytet dla hl.exe w procesach Spróbuj otworzyć w trybie zgodności ze starszym win Link to comment Share on other sites More sharing options...
***Destro*** Posted February 21 Author Share Posted February 21 (edited) W dniu 21.02.2023 o 10:45, RYBSON napisał: Wpisz w konsole cl_timeout 100 albo cl_timeout 999 i spróbuj wejść wpisalem i zobacze co sie stanie W dniu 21.02.2023 o 10:58, Justyna napisał: Czy grasz przez wi fi? Ustaw najwyższy priorytet dla hl.exe w procesach Spróbuj otworzyć w trybie zgodności ze starszym win tak przez wifi bo mam lapka. Zrobiłem to wszystko i dalej mnie wyrzuca ------------------ EDIT Problem rozwiązany. Zmieniłem w ustawieniach rodzaj połączenia z szerokopasmowego na automatyczne. Można zamknąć. Dzięki za pomoc Edited February 22 by ***Destro*** Problem rozwiazany Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRESHASFUCK Posted February 22 Share Posted February 22 Problem rozwiązany/cl ***Destro*** 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...