Zielun Napisano 22 Lutego 2023 #688763 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2023 Witam, proponowałbym powrót starego coda. Mianowicie klasy z roku 2019-18 bądź starsze No wiadomo o co chodzi klasyczny cod 200 wraz ze starymi modelami oraz mapami. Sądzę, że przy nie dużym nakładzie na reklamę obudziłby się serwer, wzrosłyby z niego zyski, a gracze byli by zadowoleni. Newbii dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
***Destro*** Napisano 22 Lutego 2023 #688791 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2023 Po co wracać do czegoś, co już było? bez sensu wg mnie. Mefedr0n dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielun Napisano 23 Lutego 2023 Autor #688909 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 Po to żeby wrócili gracze, bo obecnie ten server przymiera, gram na tym codzie z 6 lat z przerwami i wiem co graczom sprawiało więcej frajdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 23 Lutego 2023 #688913 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 Starzy gracze juz nie wrocą, tak jak stary cod 200. Co to jest 6lat, ja tu gram juz 11 lat z przerwami i wydaje mi się że obecny cod sprawia przyjemność obecnym graczom i jak i mi bardziej jak stary cod:) ***Destro*** dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 24 Lutego 2023 #688954 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 Nigdy nie grałem na starym wiec nie moge sie na ten temat osobiście wypowiedzieć, ale sądze po wypowiedziach ze aktualny jest dobry, gdyby stary był lepszy wtedy by nie został zmieniony na aktualny. ***Destro*** dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 24 Lutego 2023 #688955 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl ***Destro*** dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi