''Kierownik'' Posted February 22 Share Posted February 22 Jaka jest Twoja wymarzona praca do której chodziłbyś/chodziłabyś z przyjemnością? Strylec 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRESHASFUCK Posted February 22 Share Posted February 22 Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma... Więc raczej nie ma takiej ''Kierownik'' 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strylec Posted February 22 Share Posted February 22 Ciężko jest mi na to odpowiedzieć, ze względu, iż nawet, jako dziecko nie miałem nigdy wymarzonego zawodu. Inni w przedszkolu, wczesnej podstawówce rzucali hasłami: lekarz, strażak, policjant, weterynarz itd., a ja nic... W tej niewiedzy zostałem po dzień dzisiejszy, jednakże myślę, że chciałbym tak pracować, aby się nie przepracować oraz, żebym wykonywał taki zawód, aby praca była przyjemnością dla mnie i mógłbym w niej realizować nie tylko potrzeby niższego rzędu piramidy A. Maslowa, ale także te rzędu wyższego i osiągnąć jej szczyt, poprzez samorealizację. ''Kierownik'' and Mefedr0n 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LwG M4CI3K Posted February 22 Share Posted February 22 Niestety nie ma takiej ;/ ''Kierownik'' 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RYBSON Posted February 22 Share Posted February 22 Nie narzekam na obecną. Wymarzona niestety nie jest w zasięgu a fajnie by było pracować na międzynarodowej stacji kosmicznej ''Kierownik'' 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
venividiwandi Posted February 22 Share Posted February 22 skręcać jointy szakurowi ''Kierownik'' 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BbynonS Posted February 22 Share Posted February 22 programowanie różnorodnych programów aż po skrypty ''Kierownik'' 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mefedr0n Posted February 22 Share Posted February 22 Fajny aktor ''Kierownik'' 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Styro ONLY MIRAGE Posted February 22 Share Posted February 22 Strażak,ratownik medyczny ''Kierownik'' 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByNiu Posted February 23 Share Posted February 23 esportowiec ''Kierownik'' 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...