Sam_Zgine Posted February 24 Share Posted February 24 [MultiHeadBans]-------------------------------------[MultiHeadBans] ||| You are banned ||| Nick: Sam_Zgine ||| IP: 77.45.58.56 ||| SteamID: STEAM_1:0:279619881 ||| By admin: ***Destro*** ||| Reason: Predator przed czasem. ||| Ban created: 24.02.2023 - 09:26:55 ||| For length: 3 godzin ||| On: [COD 200] ★ MULTI-HEAD ★ CALL OF DUTY ★ 1s1k (de_rats_1337) ||| Time left: 3 godzin ||| Will expire: 24.02.2023 - 12:26:55 [MultiHeadBans]-------------------------------------[MultiHeadBans] Kicked by Console: "You are banned. Check Your console." Kicked :"You are banned. Check Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted February 24 Share Posted February 24 @Sam_Zgine Dostosuj sie do wzoru, odrazu oznacze @***Destro*** zeby dowody dostarczyl Link to comment Share on other sites More sharing options...
***Destro*** Posted February 24 Share Posted February 24 (edited) Po 1: 10. Nie używamy błyskawic, duchów, rakiet oraz ks’ów (predator wraz z airstrike) na resp wroga przed 7 sekund. Czas ten również odnosi się do użycia perków m.in. autodestrukcji po pojawieniu się na respie wroga. *Nie używamy żadnej umiejętności tuż przed zakończeniem rundy w celu zbugowania dmg na respie wroga. *kick,ban od 5 min wzwyż* Po 2: Dostales 3 bany z tym samym powodem. Aby rozpocznie sie runda to walisz z ks-ów czy to na resp czy w graczy. Tyle razy upominam i nadal to samo. Z darma racji nie dostales tego bana. Zacznij sie dostosowywac do regulaminu a nie bedzie banow. A tu moj ulubiony pkt: 30. Regulamin może ulegać zmianom, nieznajomość regulaminu nie zwalnia z przestrzegania go! Demko: https://o30a.hltv.org.pl/srv68356/HLTV-2302240921-de_rats_1337.dem.zip Czas 5:57 i pieknie widac ja puszcza predatora jak tylko z lodowki wyszedl Niżej screen z tego momentu Edited February 24 by ***Destro*** Gotowe. zaglebie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mefedr0n Posted February 25 Share Posted February 25 Oczywiście ban był słuszny, ale już minął, więc nie ma sensu drążyć tematu dalej. UB @Adi jak nadzorujesz temat to go chociaż skończ, a nie temat już stoi prawie 2 dni. FRESHASFUCK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mefedr0n Posted February 25 Share Posted February 25 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted February 25 Share Posted February 25 27 minut temu, Mefedr0n napisał: Oczywiście ban był słuszny, ale już minął, więc nie ma sensu drążyć tematu dalej. UB @Adi jak nadzorujesz temat to go chociaż skończ, a nie temat już stoi prawie 2 dni. Ban oczywiście nie był słuszny o czym miałem rozmowe z adminem banującym, a zostawiłem bo koniec końców chciałem dostać wzór. Link to comment Share on other sites More sharing options...