pdpiotrek2 Napisano 26 Lutego 2023 #689131 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 Witam, admin DESTRO dostał baty na mapie westwood, mam wrzucić screeny , ale nie zostały one nawet zrobione. Gram na koncie steam więc w konsoli powinny się wyświetlić logi, że SS zostały utworzone. Dostałem permanentnego bana bez zrobienia SS. Jak mam je teraz wstawić? Proszę o szybkie rozwiązanie sprawy, bądź zmianę admina, bo ten DESTRO albo rzadko gra, albo w ogóle nie reaguje na skargi. Pozdrawiam. Mój nick to morfinka i inne dragi 122 LVL rusher ***Destro*** dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pdpiotrek2 Napisano 26 Lutego 2023 Autor #689132 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 Dodam tylko że ze steamem wszystko wporządku, bo na pochylnie juz SS wrzucałem i nie było problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
***Destro*** Napisano 26 Lutego 2023 #689135 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 (edytowane) Po pierwsze to nie jest dział do wstawienia ssów Prawidłowy jest tu https://multi-head.pl/forum/123-cod-200/ dostosuj sie do wzoru i wstaw tam ssy, ktore na pewno masz Po drugie nie musze ci sie tlumaczyc dlczego dostales ssy. Po trzecie tez mam zycie prywatne i nie mam zamiaru spedzic calego dnia przed kompem na Twoje widzi mi sie. po czwarte nie widzialem zebys gral na steam. siedzisz ciagle na ns Edytowane 26 Lutego 2023 przez ***Destro*** zaglebie dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pdpiotrek2 Napisano 26 Lutego 2023 Autor #689139 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 a sam wstawiłeś mój steamID skoro masz życie prywatne to zrezygnuj z tej funkcji jak nie potrafisz robić tego rzetelnie. ***Destro*** dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi