pdpiotrek2 Posted February 26 Share Posted February 26 Witam, admin DESTRO dostał baty na mapie westwood, mam wrzucić screeny , ale nie zostały one nawet zrobione. Gram na koncie steam więc w konsoli powinny się wyświetlić logi, że SS zostały utworzone. Dostałem permanentnego bana bez zrobienia SS. Jak mam je teraz wstawić? Proszę o szybkie rozwiązanie sprawy, bądź zmianę admina, bo ten DESTRO albo rzadko gra, albo w ogóle nie reaguje na skargi. Pozdrawiam. Mój nick to morfinka i inne dragi 122 LVL rusher ***Destro*** 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pdpiotrek2 Posted February 26 Author Share Posted February 26 Dodam tylko że ze steamem wszystko wporządku, bo na pochylnie juz SS wrzucałem i nie było problemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
***Destro*** Posted February 26 Share Posted February 26 (edited) Po pierwsze to nie jest dział do wstawienia ssów Prawidłowy jest tu https://multi-head.pl/forum/123-cod-200/ dostosuj sie do wzoru i wstaw tam ssy, ktore na pewno masz Po drugie nie musze ci sie tlumaczyc dlczego dostales ssy. Po trzecie tez mam zycie prywatne i nie mam zamiaru spedzic calego dnia przed kompem na Twoje widzi mi sie. po czwarte nie widzialem zebys gral na steam. siedzisz ciagle na ns Edited February 26 by ***Destro*** zaglebie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pdpiotrek2 Posted February 26 Author Share Posted February 26 a sam wstawiłeś mój steamID skoro masz życie prywatne to zrezygnuj z tej funkcji jak nie potrafisz robić tego rzetelnie. ***Destro*** 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...