Zebraczek Posted March 5 Share Posted March 5 Twój nick podczas gry: Zebraczek Godzina, data zdarzenia: Mapa: De Dust STEAM_ID / IP: 1471538745 ' 83.25.237.248 Uzasadnienie: Witam Dostałem Bana na waszym servie MultiHeat 201lvl za kazdym razem ten sam powod aimwam niby wykrył ze probowalem sie połonczyć z czitami ale nic takiego nie było grałem juz kilka razy na tym jak był wczoraj z serverem problem nie wiem czemu mi sie tak dzieje od kiedy gram w csa to pierwszy raz sie spotykam z takim czymś na serio i z tym problemem sie zgłaszam ponownie o ub. Zebraczek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted March 6 Share Posted March 6 Zapakuj swoje demka (MultiHeadDemo_1, MultiHeadDemo_2, MultiHeadDemo_3) do .rar, wrzuc na jakis hosting plików i daj link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kameleonn Posted March 14 Share Posted March 14 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl FRESHASFUCK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...