Zebraczek Napisano 5 Marca 2023 #690016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2023 Twój nick podczas gry: Zebraczek Godzina, data zdarzenia: Mapa: De Dust STEAM_ID / IP: 1471538745 ' 83.25.237.248 Uzasadnienie: Witam Dostałem Bana na waszym servie MultiHeat 201lvl za kazdym razem ten sam powod aimwam niby wykrył ze probowalem sie połonczyć z czitami ale nic takiego nie było grałem juz kilka razy na tym jak był wczoraj z serverem problem nie wiem czemu mi sie tak dzieje od kiedy gram w csa to pierwszy raz sie spotykam z takim czymś na serio i z tym problemem sie zgłaszam ponownie o ub. Zebraczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 6 Marca 2023 #690162 Udostępnij Napisano 6 Marca 2023 Zapakuj swoje demka (MultiHeadDemo_1, MultiHeadDemo_2, MultiHeadDemo_3) do .rar, wrzuc na jakis hosting plików i daj link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 14 Marca 2023 #690915 Udostępnij Napisano 14 Marca 2023 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Livio dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi