Gość Guest Napisano 25 Września 2015 #334047 Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Twój nick podczas gry: WWxBB Godzina, data zdarzenia: ~14:10, 25.09.15 Mapa:dd2/serwer dd2 STEAM_ID / IP: 91.227.2.227 Uzasadnienie: Siemka, baaaaardzo dawno nie grałem a kiedyś bywałem często gęsto zagrałem mapke i dostałem bana, najśmieśniejsze jest to, że ban mam na steam, a ja nie mam steam :-) tylko sieć LAN.(radiówka), być może kto inny dostał bana na to samo ip, więc poszę o UB :-) Pozdrawiam P.S. Sprawdzćie sobie odkąd mam tu konto ^^ Prefix dałem jaki dałem bo nie widzę tutaj only DD2. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'aktywny ban' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:4:623837425' [AMXBans] Your IP: '91.227.2.227' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 25 Września 2015 #334048 Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Nałożyło Ci się IP. Musisz zrestartować router. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Września 2015 #334051 Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Ehh sęk w tym, że ja mam switch i nie zmieni mi się IP jeśli o to chodzi, ale dzięki za zrozumienie, bo ja nic nie zrobiłem ^^ a właśnie podejrzewałem, że jest taka opcja jak wyżej napisałeś, czyli fake ID, czyli co ja mogę zrobić, a co zrobić Ty możesz? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Września 2015 #334054 Udostępnij Napisano 25 Września 2015 No to cóż, może się kiedyś szarpne na tą platforme Odpracowywania ja już w życiu mam dość i nie mam czasu na taki rzeczy ^^ myślałem, że po prostu rozwiążemy temat jak to odbywało się na innych forach w takim przypadku (mój odwieczny problem:D), dlatego pozdrawiam i może kiedyś jak zakupię steama to wpadne na rundke, pozdrawiam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 25 Września 2015 #334055 Udostępnij Napisano 25 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi