Max Posted March 14 Share Posted March 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FUHRER Posted March 14 Share Posted March 14 Może nie najpiękniejsze, ale zdecydowanie nigdy o tym nie zapomnę, mianowicie - mając komunie (swoją), biegaliśmy z kuzynem po sali, aż w pewnym momencie wyrżnąłem w kelnerkę, która niosła talerze. Pech chciał, że przywaliłem nosem w talerz i na momencie zalazłem się krwią! Cała historia zakończyła się w szpitalu, a blizna z tamtej imprezy jest ze mną do dzisiaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mefedr0n Posted March 14 Share Posted March 14 jeziorko, mazurki tego typu Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRESHASFUCK Posted March 14 Share Posted March 14 Nie ma Strylec 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BbynonS Posted March 14 Share Posted March 14 Poznanie Najlepszej osoby na tym świecie.. zaczynało się od cześć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strylec Posted March 14 Share Posted March 14 Najpiękniejsze wspomnienie jest również moim najgorszym, poznanie pewnej wyjątkowej osoby, łamiącej niewinne serca. Po dziś dzień jest to smutne, bo mózg wie, co się stało, a miłe, bo serce dalej czuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamekh CS:GO COD 200 Posted March 15 Share Posted March 15 Myśle, że będzie to start naszego hip-hopowego festiwalu " The best festiwal " w Rzeszowie Wyjscie na scene i widok na kilkatysięcy ludzi robi wrażenie I przy okazji możliwość poznania idoli z dzieciństwa których wcześniej widziałem tylko na teledyskach na YouTube. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venividiwandi Posted March 15 Share Posted March 15 wypić ciepła Tatrę z puchy na zlocie z @Malu Malu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...