5DziKi5 Posted March 15 Share Posted March 15 Witam mialem klan o nazwe DzikiTeam o nicku DziKi Ktoś mi skasował ,lub samo się skasowalo/zbugowało Proszę o odzyskanie mialem wysoki lvl i top 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquax Posted March 15 Administrator Share Posted March 15 Musiał Ci się ktoś włamać na konto lub dałeś uprawnienia nieodpowiedniej osobie. Jeżeli inne klany są a twój nie to raczej nie z winy serwera Link to comment Share on other sites More sharing options...
5DziKi5 Posted March 15 Author Share Posted March 15 jak patrzylem na topke to klan Dziki Team jest a ja go nie mam Link to comment Share on other sites More sharing options...
5DziKi5 Posted March 15 Author Share Posted March 15 nikomu nie dawałem ,ani nie przekazywałem komuś lidera Link to comment Share on other sites More sharing options...
5DziKi5 Posted March 15 Author Share Posted March 15 co do serwa miałem konto zarejestrowane to nagle kasuje ... weźcie coś ogarnijcie bo widzicie co się dzieje Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquax Posted March 15 Administrator Share Posted March 15 Ok zapytam technika czy coś sie da z tym zrobić. Jak się uda dam znać na pw Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquax Posted March 15 Administrator Share Posted March 15 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...