SQNFUN Napisano 24 Września 2015 #333544 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Nick: SQNFUN Wiek: 23 Doświadczenie (w byciu adminem): całkiem spore, do niedawna admin na cs-***.pl (serwer również z cod'em, sam zrezygnowałem) Znajomość AMXX (W skali 1-10): jeżeli chodzi o komendy to 10-10, mniej doświadczenia mam z wgrywaniem pluginów i konfiguracją ale to mnie raczej nie czeka Staż w CS-sie: Ze sporymi przerwami gram od chyba 10ciu lat (pamiętam czasy jak lan w kafejce był jedyną opcją pogrania ze znajomymi ) Steam / NonSteam: Szczerze? Kupiłem dzisiaj steama aby móc złożyć podanie Steam Dlaczego Ty: Hmm ciężko powiedzieć, stosunkowo jestem nowym graczem na Waszym serwerze ale bardzo mi się spodobał Dużo czasu gram z rana i zauważyłem że rzadko kiedy jest jakiś admin, a prawie codziennie z rana trafia się ktoś odpalony. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3godziny rozłożone na cały dzień to minimum Kontakt: gg:2563378 Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/SQNFUN/80.72.43.106:27022/ Niech to dunder świśnie! Pozdrawiam p.s właśnie się zastanawiałem czy mogę umieścić ten link czy nie - przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 24 Września 2015 #333551 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Jestem za okresem probnym ^^ + doświadczenie + kulturka + GT + da sie z nim pogadac ;d Powodzenia Pozdrawiam Naruto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 24 Września 2015 #333595 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Jestem za okresem próbnym + Steama masz. + Wymagania spełniasz. + Teraz sporo adminów poodchodziło ze względu na koniec wakacji - Grasz dopiero 2 tygodnie ale myślę, że nie będzie z tym problemu Podsumowując: Jestem za okresem próbnym 2 tygodni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 24 Września 2015 #333623 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Ja również jestem za okresem próbnym - krótki czas na serwerze + steam + wymagania + odkąd skończyły się wakacje admini nie wchodzą aż tak często, więc przyda się jakaś ręka do pomocy + znajomość amx + kulturalny Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 24 Września 2015 #333842 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Również jestem za okresem próbnym, ponieważ ostatnio dostałem info, że obrażałeś gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramBoLubie Napisano 24 Września 2015 #334006 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 No to też będę za okresem próbnym jeśli okażesz się dobrym adminem to czemu nie powodzenia :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paxonman Napisano 24 Września 2015 #333782 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Jestem za okresem próbnym, reszta jak koledzy/koleżanki wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
N0steR Napisano 24 Września 2015 #333722 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Również jestem za okresem próbnym, więcej nie będę pisał żeby nie kopiować PS. Co do tego, że adminów nie ma bo szkoła jest to jesteście w błędzie bo N0steR aka. T0steR czuwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal. Napisano 24 Września 2015 #333720 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Okres próbny! -Aktywnosc całkiem -Ciekawe podanko -Miły -Mikrofon -Da rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WoDZu Napisano 26 Września 2015 #334282 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Tak jak i wyżej ja również za okresem próbnym. Często widziany na serwie ogarniety miły, da radę. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MmB Napisano 26 Września 2015 #334333 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Na tak ale najpierw okres próbny +Steam +Wiek +Aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verron Napisano 26 Września 2015 #334425 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Jestem za okresem próbnym powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalopole Napisano 26 Września 2015 #334598 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Jestem za okresem próbnym powodzenia zobaczymy co pokażesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 27 Września 2015 #334962 Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Admina otrzymujesz na okres próbny dwóch tygodni. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 27 Września 2015 #334963 Udostępnij Napisano 27 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi