Skocz do zawartości

Podanie [SQNFUN]

SQNFUN

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: SQNFUN

Doświadczenie (w byciu adminem): całkiem spore, do niedawna admin na cs-***.pl (serwer również z cod'em, sam zrezygnowałem)

Znajomość AMXX (W skali 1-10): jeżeli chodzi o komendy to 10-10, mniej doświadczenia mam z wgrywaniem pluginów i konfiguracją ale to mnie raczej nie czeka ;)

Staż w CS-sie: Ze sporymi przerwami gram od chyba 10ciu lat (pamiętam czasy jak lan w kafejce był jedyną opcją pogrania ze znajomymi :) )

Steam / NonSteam: Szczerze? Kupiłem dzisiaj steama aby móc złożyć podanie ;) Steam

Dlaczego Ty: Hmm ciężko powiedzieć, stosunkowo jestem nowym graczem na Waszym serwerze ale bardzo mi się spodobał :) Dużo czasu gram z rana i zauważyłem że rzadko kiedy jest jakiś admin, a prawie codziennie z rana trafia się ktoś odpalony.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3godziny rozłożone na cały dzień to minimum

Kontakt: gg:2563378

Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/SQNFUN/80.72.43.106:27022/

Niech to dunder świśnie!

Pozdrawiam ;)

p.s właśnie się zastanawiałem czy mogę umieścić ten link czy nie - przepraszam.

Jestem za okresem próbnym :)

+ Steama masz.

+ Wymagania spełniasz.

+ Teraz sporo adminów poodchodziło ze względu na koniec wakacji :)

- Grasz dopiero 2 tygodnie ale myślę, że nie będzie z tym problemu :P

Podsumowując: Jestem za okresem próbnym 2 tygodni :)

Ja również jestem za okresem próbnym :) 

- krótki czas na serwerze 

+ steam 

+ wymagania

+ odkąd skończyły się wakacje admini nie wchodzą aż tak często, więc przyda się jakaś ręka do pomocy

+ znajomość amx

+ kulturalny

Powodzenia :D 

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...