SzyjKaa Posted March 20 Share Posted March 20 Nick: TheNeck Wiek: 26 Doświadczenie (w byciu adminem): moje doświadczenie jest nie duże ale radze sobie i cały czas się uczę Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8-10 Staż w CS-sie: ponad 4 lata z przerwami Steam / NonSteam: NonSteam niestety ale w przyszłym tygodniu kupie Dlaczego Ty: miałem admina i chyba sobie radziłem, brak aktywności ( wyjazd za granice ) spowodował degradacje, ale wracam i i chciał bym dalej opiekować sie serwerem Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 3 do 5 h Kontakt: FORUM. GG Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/TheNeck/145.239.16.112:27015/ GT jeszcze słabe ale się poprawi gwarantuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted March 20 Share Posted March 20 43 minuty temu, SzyjKaa napisał: GT jeszcze słabe ale się poprawi gwarantuje W takim razie napisz podanie ponownie za 2 tyg z miare dobrym GT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted March 20 Share Posted March 20 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...