SzyjKaa Napisano 20 Marca 2023 #691640 Udostępnij Napisano 20 Marca 2023 Nick: TheNeck Wiek: 26 Doświadczenie (w byciu adminem): moje doświadczenie jest nie duże ale radze sobie i cały czas się uczę Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8-10 Staż w CS-sie: ponad 4 lata z przerwami Steam / NonSteam: NonSteam niestety ale w przyszłym tygodniu kupie Dlaczego Ty: miałem admina i chyba sobie radziłem, brak aktywności ( wyjazd za granice ) spowodował degradacje, ale wracam i i chciał bym dalej opiekować sie serwerem Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 3 do 5 h Kontakt: FORUM. GG Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/TheNeck/145.239.16.112:27015/ GT jeszcze słabe ale się poprawi gwarantuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 20 Marca 2023 #691651 Udostępnij Napisano 20 Marca 2023 43 minuty temu, SzyjKaa napisał: GT jeszcze słabe ale się poprawi gwarantuje W takim razie napisz podanie ponownie za 2 tyg z miare dobrym GT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 20 Marca 2023 #691652 Udostępnij Napisano 20 Marca 2023 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi