masny_BEN Napisano 8 Kwietnia 2023 #692701 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2023 Twój nick podczas gry: kubunio_huju Godzina, data zdarzenia: 21:20 Mapa: nie wszwdłem nawet na serwer i mnie wywaliło STEAM_ID / IP: STEAM_1 : 0 : 1935525317 ' Uzasadnienie: no co moge napisac gram juz tam jakis czas i nie mam zadnych czitów nigdy nie było ze mna problemu i nagle dostaje cos takiego [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : S4 [AMXBans] Powod : ' Wallhack + Aimbot ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 1935525317 ' [AMXBans] Twoje IP : ' xxxxxxxxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 10 Kwietnia 2023 #692767 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2023 Zmieniłem bana na IP, lecz jeżeli znowu bana wyrwiesz na tym sidzie to już zostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 10 Kwietnia 2023 #692768 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2023 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi