Cyrul Posted April 8 Share Posted April 8 Twój nick podczas gry: Cyrul Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: [MultiHeadBans]-------------------------------------[MultiHeadBans] ||| You are banned ||| Nick: Cyrul ||| IP: 88.156.208.254 ||| SteamID: STEAM_0:0:631805905 ||| By admin: [DD2] Multi-Head ||| Reason: [DD2] ANTY CHEAT ||| Ban created: 09.04.2023 - 00:25:16 ||| For length: 2 miesiace, 1 tydzien, 2 dni, 10 godzin i 39 minut ||| On: [ONLY DD2] ★ MULTI-HEAD ★ FREE VIP ★ PUBLIC 1s1k (de_dust2) ||| Time left: 2 miesiace, 1 tydzien, 2 dni, 10 godzin i 39 minut ||| Will expire: 17.06.2023 - 11:04:16 [MultiHeadBans]-------------------------------------[MultiHeadBans] Kicked by Console: "You are banned. Check Your console." Kicked :"You are banned. Check Your console." Completed demo Siema, da się coś z tym zrobić ?:) Wiem, że ostatnio rzadziej już bywam, ale jeszcze chętnie bym sobie z Wami czasami pograł xD Nie mam pojęcia skąd ten ban, żadnych cheatów nigdy nie używałem xD Dzięki i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted April 10 Share Posted April 10 Ok, podrzuć tutaj w temacie link do demek, beda w twoim folderze cstrike MultiHeadDemo_1.dem MultiHeadDemo_2.dem MultiHeadDemo_3.dem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted April 24 Share Posted April 24 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...