PreZes33 Posted April 29 Share Posted April 29 Nick:PreZes34 Wiek:34 lata Doświadczenie (w byciu adminem):jakieś 10 lat temu byłem dość często adminem na różnych serwach i było spoko. Znajomość AMXX (W skali 1-10):Myśle ze 5/10 ale wszystko do przypomnienia Staż w CS-sie:20 lat czyli gram od początku powstania cs 1.6 Steam / NonSteam: Na Steam posiadam tylko cs Go i ets2. Dlaczego Ty:Widzialem dziesiatki podan na admina i duza ilosc odrzucona,duzo gram i potrafie sie zachpwac jak na swój wiek przystało chyba ze ktos naprawde mnie zdenerwuje to potradie pokazac swoje oblicze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:To zależne od mojego życia zawodowego ale jestem dość często i gram nawet 5h. Kontakt:[email protected] Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/PreZes34/80.72.43.106:27022/ Mysle ze to wystarczy i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
''Kierownik'' Posted April 29 Share Posted April 29 Niestety nie posiadasz cs 1.6 na steamie a to jeden z głównych wymogów. Na dzień dzisiejszy odrzucam podanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
''Kierownik'' Posted April 29 Share Posted April 29 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...