Ern` Napisano 21 Września 2015 #322585 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Wzór skargi (data i godzina): Wczoraj Nick admina/gracza, który zawinił: ILUZJONISTA Dowody: [ReasonKicker] ========================================== [ReasonKicker] Zostales wykopany przez admina [ReasonKicker] Powod: " idz i juz kurwa nie prowokuj" [ReasonKicker] ========================================== Kicked by Console: " idz i juz kurwa nie prowokuj" Kicked :" idz i juz kurwa nie prowokuj" Świadkowie: Również cały serwer, na demku znowu widać, czy ja go prowokuje, czy owy admin się na mnie uwziął. Uzasadnienie: Zauważyłem od początku, że od razu mi robi co chwilę ss i kickuje, slaya, a także banuje za byle pierdoły..słyszałem, że owy gracz ma kompleks tego, że jak ktoś jest lepszy od niego to za przeproszeniem mu palma odbija. Warto spojrzeć na powód, przekleństwa na tak szanowanym serwerze?To lekka przesada, można zrozumieć, jeżeli gracz ma czity i się z tym nie kryje, ale w tej sytuacji nie mogę dostrzec nerwów admina, który powinien świecić przykładem na serwerze. Warto też wspomnieć, bo może nie wszyscy wiedzą, iż ILUZJONISTA ostatnim czasem banował Texana, innego admina, za to, że coś powiedział na mikro, co jest dla mnie absurdalne. Może i Texan napiszę skargę, gdy ujrzy moją i sam powie co i jak. Teraz mam zamiar pisać za każdym razem skargę i nie będę pobłażliwy, ja jako gracz, który muli cały dzień i swoje wie co się dzieje na FFA nie pozwolę, by takie sytuacje miały miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 22 Września 2015 Weteran MH #333127 Udostępnij Napisano 22 Września 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi