R4d3k Napisano 21 Września 2015 #332126 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Nick: R4d3k!? Wiek: 20 Data rejestracji na forum: 25.03.2014r. Czas spędzony na forum: 6 dni od reaktywacji forum. Doświadczenie w ocenianiu: 8/10 Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Pewnie, nawet tutaj miałem UBT. Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Tak - ponoć miałem aim'a i wh. Dlaczego Ty?: Chęć pomocy. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 2-5h. Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie): Tak. Coś od siebie: Mam nadzieję, że po dostaniu się do UBT będę mógł wszystkich zbanować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 22 Września 2015 Weteran MH #332851 Udostępnij Napisano 22 Września 2015 zestaw na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 22 Września 2015 Weteran MH #333075 Udostępnij Napisano 22 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi