Skocz do zawartości

Fliper premką?

WoDZu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam temat krótki, proponuje by Klasa "Fliper" była premką kto nią grał ten wie, że warta byłaby ceny i chetnych by nie brakowało bo klasa jest zbyt dobra by była klasą darmową. Dana klasa posiada auto bh apteczke dużo kondy i broń tak zwaną wiertarke która zadaje wyjątkowo dużo dmg.

Kto za kto przeciw?

Domyślam się, iż ewentualna zmiana ze zwykłej na premke byłaby po resecie lvl.

Dzięki pozdrawiam

Fakt, grałem tą klasą i robi różnice, ale tak jak napisał kakadu, troche jej brakuje do premki, chyba że zmienić jej broń, ale wtedy była by zbyt podobną klasą do Mordercy. :D

Może zamiast robić z niej premkę, prościej będzie lekko ją osłabić, skoro na darmową za mocna? Moim zdaniem im więcej klas premium, tym gorzej. 

Mniej kondy / mniejsze obrażenia z wiertarki / może coś jak ogranicznik bh? Widziałem kiedyś takie coś, nie wiem dokładnie jak to działało, myślę że na zasadzie kondycji. Skacze sobie, w końcu się kończy, musi przejść normalnie, żeby się podładowała i dopiero wtedy może dalej lecieć.

Jak dla mnie klasa jest dobra jaka jest, wczesniej była za dobra, evo wystarczająco ją osłabili:) po następnych osłabieniach klasą nikt nie będzie grał:) i tak spora część osób przeniosła się na inne klasy. Ewentualnie można by usunąć strój wroga oraz zastąpić bh ponieważ za dużo klas moim zdaniem posiada tą umiejętność wbudowany moduł odrzutowy o nie wielkiej silę który ladowałby się co 2/3 sekundy chyba byłby dobrym zamiennikiem :)

Ostatnio wzięło mnie na sprawdzanie darmowych klas, co posiadają i można by zwrócić uwagę na pewne podobieństwo klas między  Fliperem a Zwiadowcą.

Mają te same umiejętności (bh, strój wroga) tylko że inną broń i dodatkowe umiejętności flipera (apteczka 1/9 na krytyka).

Czemu robić ulepszoną wersję w darmowych klasach, klasy darmowej? ;x

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...