WoDZu Napisano 21 Września 2015 #332055 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Witam temat krótki, proponuje by Klasa "Fliper" była premką kto nią grał ten wie, że warta byłaby ceny i chetnych by nie brakowało bo klasa jest zbyt dobra by była klasą darmową. Dana klasa posiada auto bh apteczke dużo kondy i broń tak zwaną wiertarke która zadaje wyjątkowo dużo dmg. Kto za kto przeciw? Domyślam się, iż ewentualna zmiana ze zwykłej na premke byłaby po resecie lvl. Dzięki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 21 Września 2015 #332061 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Jak dla mnie nie trzeba robić z tej klasy premki, bo do takiego Kapitana czy Mordercy trochę jej brakuje. @@ Jeżeli chodzi o grę, to grałem nią trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WoDZu Napisano 21 Września 2015 Autor #332069 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Pograj nią najpierw zanim się wypowiesz:P Wczoraj nią grałem i tłukłem lvl 200 mając 38 także moim skromnym zdaniem proponuje nad tym pomyśleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Września 2015 #332108 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Fakt, grałem tą klasą i robi różnice, ale tak jak napisał kakadu, troche jej brakuje do premki, chyba że zmienić jej broń, ale wtedy była by zbyt podobną klasą do Mordercy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 21 Września 2015 #332719 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Może zamiast robić z niej premkę, prościej będzie lekko ją osłabić, skoro na darmową za mocna? Moim zdaniem im więcej klas premium, tym gorzej. Mniej kondy / mniejsze obrażenia z wiertarki / może coś jak ogranicznik bh? Widziałem kiedyś takie coś, nie wiem dokładnie jak to działało, myślę że na zasadzie kondycji. Skacze sobie, w końcu się kończy, musi przejść normalnie, żeby się podładowała i dopiero wtedy może dalej lecieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 21 Września 2015 #332725 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Hmm klasa niedawno była osłabiana i myślałem, że problem minie. Niestety jeżeli dalej jest za mocna poproszę o jakieś sugestię co do zmiany. Wydaje mi się, że jedyną opcją to pogorszenie statystyk. Ale musi to zaakceptować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramBoLubie Napisano 21 Września 2015 #332742 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Ja tam aktualnie jestem za Ev0 można ją osłabić jak byś chciał ale na premke to chyba nie warto jej dawać dużo tych premek więc chyba lepiej osłabić lekko Ps: Dla mnie i tak fliper jest słaby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WoDZu Napisano 21 Września 2015 Autor #332745 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Apteczke zabrać? Nie wiem czy to nie zbyt brutalne osłabienie ale taka moja propozycja lub ogolnie wszystkie statystyki zmniejszyc o 20 punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcio. Napisano 21 Września 2015 #332748 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Jak dla mnie klasa jest dobra jaka jest, wczesniej była za dobra, evo wystarczająco ją osłabili:) po następnych osłabieniach klasą nikt nie będzie grał i tak spora część osób przeniosła się na inne klasy. Ewentualnie można by usunąć strój wroga oraz zastąpić bh ponieważ za dużo klas moim zdaniem posiada tą umiejętność wbudowany moduł odrzutowy o nie wielkiej silę który ladowałby się co 2/3 sekundy chyba byłby dobrym zamiennikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 23 Września 2015 #332932 Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Najbardziej neutralnym osłabieniem byłoby zabranie tej klasie wyglądu jak przeciwnik / bądź / zmniejszenie kondycji oraz życia o powiedzmy -30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 24 Września 2015 #333827 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Klasą nie gra dużo osób, jeśli już, to nie robić z niej premki tylko po prostu ją osłabić, np to co pisał NumberOne o bh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verron Napisano 26 Września 2015 #334428 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Wystarczyło by ją tylko osłabić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 28 Września 2015 #335224 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Tak jak mówi @EvO, można osłabić tylko statystyki. Zauważyłam też, że osłabić chcecie wszystko, nawet klasy które na serwerze są od bardzo dawna i nikt wcześniej nie skarżył się póki nie znalazła się osoba, która dobrze gra daną klasą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WoDZu Napisano 29 Września 2015 Autor #335255 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 -20 hp, wytrzymałość, kondycja i bedzie gitarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcio. Napisano 30 Września 2015 #335589 Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Ostatnio wzięło mnie na sprawdzanie darmowych klas, co posiadają i można by zwrócić uwagę na pewne podobieństwo klas między Fliperem a Zwiadowcą. Mają te same umiejętności (bh, strój wroga) tylko że inną broń i dodatkowe umiejętności flipera (apteczka 1/9 na krytyka). Czemu robić ulepszoną wersję w darmowych klasach, klasy darmowej? ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 4 Października 2015 #336996 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Ostatecznie zostaną osłabione statystyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 4 Października 2015 #336997 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi