urlopowy pemeq Napisano 6 Czerwca 2023 #694030 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2023 Imię: Szymon Wiek: tuż za rogiem 18 Staż na forum: miesiąc temu wybiły 4 lata Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: posiadałem ową rangę jak i zajmuje się tematami w redakcji. Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: może 7/10 Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej: zależnie od dnia, ale miewam tak że przygotuje sobie materiały na zapas a potem tylko wstawiam Napisz coś o sobie: Jestem nudnym, obłąkanym użytkownikiem forum, który lubi sobie na nim posiedzieć i potrollować, lecz także chce zrobić coś dla niego i jak kol wiek uaktualnić szatę redakcyjną, by chociażby coś się w niej działo. Przykładowy wywiad (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie): Nie ma ale w planach w mojej głowie się pojawią, ale jest mnóstwo innych moich prac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 7 Czerwca 2023 #694049 Administrator Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2023 Dobra przynajmniej na forum cmentarzem nie wieje. Zaakceptowane. urlopowy pemeq dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 7 Czerwca 2023 #694050 Administrator Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2023 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi