MaMiKo <3 Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 Nick:MaMiKo <3 Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem):Dobre miałem admina na wielu serwerach tego typu Znajomość AMXX (W skali 1-10):7-8 Staż w CS-sie:3-4 lata Steam / NonSteam:NonSteam Dlaczego Ty:Ponieważ mało już adminów jest na serwerze a za to dużo cziterów, dużo osób poczebuje pomocy,dużo osób chodzi po txt,no i chiał bym dać dobry przykład gracza Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3-4h Kontakt:GG,Forum,Skype Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/MaMiKo%20%3C3/80.72.40.110:27027/HostName: •••Polski Server Rozrywki•••[PSR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx_Botor_xXX Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 http://multi-head.pl/index.php/topic/85310-podanie-nr-3/ Myślę, że do zamknięcia. Nie widziałem, żebyś odrabiał tych dwóch warnów. Poza tym nie minęło 14 dni od odrzucenia twojego poprzedniego podania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaMiKo <3 Posted March 26, 2016 Author Share Posted March 26, 2016 Mineło Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOVASSS Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 Dalej nie odrobiłeś warnów, na serverze bardzo słaba aktywność. Do tego podania składasz non stop, a nic się nie zmienia. Na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oreukovsky Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 Na NIE - aktywność do poprawy - non-steam - 2 warny do odrobienia ---- + amx (do sprawdzenia) + staż + wiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mglisty:D Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 Na nie -NonSteam -Warny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darshil Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 Na Nie notorycznie lamiesz regulamin minami w przejsciach i na bs -brak aktywnosci na U@ -slaba aktywnosc na serverze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Camper321 Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 Na Nie: -2 warny do odrobienia -Aktywność +/- amx +Wiek Mglisty i oreukovsky steam nie potrzebne ale mile widziane Jak dla mnie temat do zamknięcia od razu Pozdrawiam Camper321 ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOVASSS Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 Zapraszam do odrobienia warnów, na tą chwilę podanie zamykam. Do tego, masz czas na poczytanie regulaminu i poprawienie aktywności. @ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOVASSS Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...